Engasjertuken 2018

Vil du finne ut hva UiS har å by på? Vil du finne DINE muligheter som student? Da må du BLI MED på Engasjertuken som er fra 10. til 15. September!

Etter fjorårets suksess ønsker vi i Start UIS nok en gang å vise hva UiS har å by på utenom forelesningssaler og eksamenslokaler! Du får en smak av hvilke organisasjoner, linjeforeninger og bedrifter du kan ta del i.

Vårt mål er at flere skal engasjere seg og få oppleve alt studietiden har å by på. Fokuset ligger på fordelene med å engasjere seg, og hva man sitter igjen med når siste semester tar slutt. I år fokuserer vi også ekstra mye på tema som entreprenørskap (vi er tross alt Start) og har derfor gleden av å invitere dere til en utrolig spennende uke.

Uken avsluttes med en Engasjertgalla! Se under for info.

Mandag 10. september
Offisiel Åpning av Engasjertuken! med PIZZA! Kl. 14.30-16 i KE F-101
Se Facebook-arrangement.

Tirsdag 11. September
Engasjertdagen 2018! Kl. 10.00-14.00. Tjodhallen.
Ta en tur innom Tjodhallen den 11. september 10-14 og hils på over 20 studentorganisasjoner, linjeforeninger, samt bedrifter som er klar for å presentere seg selv og tilby jobber!
Se Facebook-arrangement

Engasjertquiz på Folken kl. 20.00! Arrangement: TBA

Onsdag 12. September
Spire Stavanger har filmkveld! Se Facebook-arrangement:

Torsdag 13. September
WORKSHOP! Start UiS, Validé, Gnist - Veiledning for studenter med en idéog LevelUp Incubator - University of Stavanger samles og har en workshop fra 10-12. Se Facebook-arrangement

Enasjertlunsj! INDØKS smeller opp med engasjertlunsj fra kl. 12.15
Se Facebook-arrangement:

F R E D A G 14. September

BOBLEFOTBALL! Byggingeniørenes Linjeforening BIF inviterer til kamp!
Se Facebook-arrangement:

L Ø R D A G 15. September:
Engasjertgalla + Venturecup Regional finale. Se Facebook-arrangement.

Engasjertuken 2018