Forsker Grand Prix 2018

Forsker Grand Prix er et norgesmesterskap i forskningsformidling som foregår i de store byene: Stavanger, Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø. 9 doktorgradskandidater deltar i Stavanger-finalen. Gå ikke glipp av et forsknings-show uten like!

Bli med når 9 doktorgradskandidater fra Stavanger universitetssjukehus, VID Vitenskapelige høyskole og Universitetet i Stavanger skal presentere forskningen sin på 4 minutter.

Det er du som publikum i salen som stemmer fram vinneren. Med mobiltelefonen gir du poeng fra 1 til 6. Et dommerpanel slipper også til med sine poeng. Etter første runde går tre av kandidatene videre til en finaleomgang.

Årets deltakere er: Ana LIopis Alvarez (UiS), Mariella Asikanius (VID), Inger Johanne Bergerød (SUS/UiS), Ingrid Løland (VID), Saeed Moghadam-Saman (UiS), Ben David Normann (UiS), Une Stømer (UiS/SUS), Johanne Holm Toft (SUS), Karen Synnøve Ohm (UiS).

De to som blir kåret til å vere de beste formidlerne går videre til en nasjonal finale i Tromsø lørdag 29. september.

Alle er velkommen til finalen på Folken torsdag 25. september. Arrangementet er gratis og en del av Forskningsdagene i stavangerregionen 2018.

Les mer om Forsker Grand Prix 2018
Følg med på oppdateringer på FB-arrangementet Forsker Grand Prix 2018

Gruppebilde av deltakere i Forsker Grand Prix 2018.

Årets deltakere.