Engasjertdagen 2017

Engasjertukens mål er å vise studenter hva studenttilværelsen har å by på utenfor skoletiden. Uken er fullpakket med diverse aktiviteter og events i regi av engasjert-miljøet ved UiS.

Arrangører: Start UiS

Det hele sparkes i gang med Engasjertdagen der linjeforeninger, studentorganisasjoner og enkelte bedrifter vil stå på stand, og vise hva de har å tilby. Resten av uken vil linjeforeningene og studentorganisasjonene stille med arrangementer for å vise hvem de er og hva de driver med.

Fordeler med å være engasjert:

• Du får muligheten til å knytte et nettverk av engasjerte mennesker, både på campus, og ofte med samarbeidspartnere i næringslivet.
  • Du får nyttig erfaring med å jobbe i team, prosjektledelse, økonomisk styring, logistikk etc. Dette kan være relevant for deg uansett hva du studerer.
  • Du har det gøy! Å være engasjert gjør at du får med deg alt som skjer på campus og ellers i regionen, i større grad enn en “A4 student”.
  • På engasjertdagen kommer det også andre aktører til campus for å vise sine tilbud til studentene. Dette er en gylden mulighet til å komme i kontakt med bedrifter som setter pris på studenter! Og muligens en kickstart for DIN karriere.