Bozooka Ball og pizza

Petroil og Industri Energi Student Stavanger inviterer til en fin kveld med pizza og Bazooka Ball, en type paintball.

English below
Det hele koster 50 kroner per pers, det dekker både billett til Bazooka Ball og pizza (vanligvis ville det være mye dyrere, så det er en enestående sjanse å få prøve det!). Både medlemmer og mulige fremtidige medlemmer er hjertelig velkommen.

Vi møtes på Universitetet kl. 17:30, og så kjører vi til Bazooka-Ball! Dersom du har bil gleder vi oss om du bidrar med å kjøre folk! Send i så fall melding til facebooksida Industri Energi Student Stavanger.

Påmelding skjer ved å vippse 50 kroner med navn, studentnummer og bazooka til +4746535445. Dette er Lukas (leder i Industri Energi S S) sin private vipps. Har du ikke vipps kan du ta kontakt med Industri Energi Student Stavanger-siden.

Det blir kjempestas! Vi gleder oss til å se dere!

Petroil and Industri Energi Student Stavanger invite you to a nice evening with pizza and Bazooka Ball, a type of paintball. It will cost 50 crowns per person, this includes a ticket for bazooka ball and pizza (usually this would be much more expensive, so this is a unique chance to try!). Both members and possible members in the future a welcome!

We'll meet at the university at 17:30 and then we drive to Bazooka Ball. If you have a car, we would be glad if you could help us drive people! In this case contact the facebook-site Industri Energi Student Stavanger.

You sign up for the event by vipps'ing 50 crowns to +4746535445. This is Lukas' (leader in Industri Energi S S) private vipps. Please mark the vipps with your name and student number, and bazooka. If you don't have vipps or don't know what it is contact the Industri Energi Student Stavanger Facebook-Site.

Really looking forward to see many of you!