Vi søker studentassistenter i Matematiske metoder 2 og Sannsynlighetsregning og statistikk 1 til våren 2016

Vi trenger studentassistenter til de ukentlige øvingene semesteret gjennom i Matematiske metoder 2 og i Sannsynlighetsregning og statistikk 1 til våren.

Assistentene vil være til stede i øvingstimene og veilede studentene med oppgaveløsning samt delta i arbeid med innleveringene.

I tillegg til de ordinære oppgavene i Matematiske metoder 2, trenger vi også studentassistenter til matematikkprogrammet Maple. Dette arbeidet vil bestå i veiledning på data-lab + arbeid med innleveringer.

Studentassistentene avlønnes etter gjeldende regler:

• Studentassistenter uten fullført tre års høyere utdanning gis lønnstrinn 24.
  • Studentassistenter som har fullført tre års høyere utdanning gislønnstrinn 32.

Meld din interesse ved å sende en e-post til Det teknisk - naturvitenskapelige fakultetet: post-tn@uis.no innen fredag 27. november 2015, eller ta kontakt for mer informasjon.