UGÅ søker frivillige

Styret i studentfestivalen Ugå er på utkikk etter studenter som har lyst til å være med å arrangere vårens største begivenhet i studentbyen Stavanger.

Logo

Ugå-festivalen skal bli en folkefest i Stavanger arrangert av og med studentene, åpent for alle. Festivalen går over 12 dager, og målet er å skape en atmosfære som gjør at folk føler at det er noe spesielt som skjer denne perioden.

Ugå-festivalen blir en festival med både konserter, turer, stand-up og mange andre arrangementer. Har du lyst til å bli med å bidra til at årets Ugå-festival skal bli den beste noensinne?

En så stor festival trenger frivillige til å utføre både små og store oppgaver. Her trengs blant annet frivillige til markedsføring, gjennomføring av arrangementer, produksjon av Ugå-magasinet, sponsorkontakter, folk til å ta vare på artister og gjester, og egne frivillige som har ansvar for at de andre frivillige har det bra.

I år har også Ugå-festivalen ønsker om å bringe tilbake den tradisjonelle Folken-revyen. Den nyvalgte revysjefen heter Sebastian Dahl, og har det overordnede ansvaret for å sette i gang den gamle tradisjonen igjen. Her trengs det skuespillere, og for dem som er interesserte vil det blir avholdt en audition i januar. Det er også behov for frivillige som har ansvaret for sminke, kostymer, rekvisitter og lignende i forbindelse med revyen.

Hørtes noe av dette gøy ut? Da er det bare å sende mail til frivillig@ugaa.no. Ugå-styret vil også stå på stand på UiS og i Bjergsted de neste ukene, der man kan henvende seg direkte dersom man har spørsmål.