Studiebarometeret: Nasjonal studentundersøkelse om kvalitet i utdanningen

Studiebarometerundersøkelsen foregår i perioden 23. oktober til 13. november.

Logo: Studiebarmometeret

Vil du være med å forbedre kvaliteten på studiet ditt?

Vil du hjelpe UiS til å bli et enda bedre universitet/landets beste/verdens beste?

Vil du gi kunnskapsdepartementet førstehåndskunnskap om tilstanden i norsk høyere utdanning?

Vil du vite hvordan UiS ligger an sammenlignet med landets øvrige universiteter?

Studiebarometeret er den viktigste kanalen for deg som student til å si hva du mener om studiekvalitet og læringsmiljø ved studieprogrammet ditt.

Resultatene fra undersøkelsen offentliggjøres på www.studiebarometeret.no. Her kan du sammenligne ditt studieprogram med tilsvarende program ved andre universiteter og høyskoler i hele landet.

Si hva DU mener!

Hvordan blir jeg med?

23. oktober mottar 2. og 5. års studenter lenke til undersøkelsen til privat e-post. I løpet av oktober og november vil du få flere purringer både til privat og skole e-post og sms. I tillegg kan du logge på skjema med hjelp av passord: http://www.nokut.no/studiebarometeret/login. Denne lenken finner du også på Canvas og Facebook. Undersøkelsen kan besvares på både datamaskin, nettbrett og smarttelefon.

Premie

Studentene ved det studieprogrammet med høyest antall svar og det studieprogrammet med høyest svarprosent inviteres til FEST med helaften på Lucky Bowl Åsen en kveld i januar 2019!