Studentvalg 2018

Studentvalget 2018 er nå i gang! Du har mulighet til å avgi din stemme og være med på å bestemme hvem som skal representere deg i Studentparlamentet. Stem innen fredag kl. 12!

Stem nå!

Studentparlamentet er studentenes øverste organ på universitetet og bestemmer hvordan Studentorganisasjonen (StOr) skal arbeide opp mot universitetet for å fremme studentenes krav og rettigheter. Dette er alt fra saker som omhandler eksamen, til om vi skal ha flere grupperom og bedre kollektivtilbud!

Trenger du litt mer informasjon om hva Studentvalget er?

Her har du studentvalget på 1-2-3!

Det er de som bestemmer hvilke saker StOr skal jobbe med det kommende året, og hva vi skal gjøre for å bedre din studiehverdag!

Siste frist for å avgi stemme er fredag 23. november kl.12:00

Gå inn på stavangerstudent.no for å lese mer om hvilke lister som stiller til valg og får å avlegge din stemme! Dette gjør du enkelt gjennom feide-brukeren din og tar deg 1 minutt.

Du kan også stemme direkte ved å bruke denne lenken.

Illustrasjon studentvalget 2018