StOr sommerfest

Kjære medstudenter ved UiS. Fredag 10. juni inviterer StOr, i samarbeid med linjeforeningene og Tappetårnet, til årets sommeravslutning.

Bilde av sommerfest 2015

Sommerfesten debuterte i fjor, og var en kjempesuksess. Vi håper å gjenta suksessen i år. Vi ønsker alle studenter velkommen til festivalområdet utenfor Tappetårnet for en skikkelig feiring, og et siste adjø til medstudenter som skal hjem på sommerferie. Vi åpner dørene fra kl. 15 og utover. Vel møtt!

Fellow students at UiS. Friday the 10th of june, StOr, in cooperation with the student organizations, are inviting all students to a massive summer party in- and outside Tappetårnet.

This is the second consecutive year of the summer party, and it was a major success last year. We hope that every student in the city wants to come to campus, and join in to say goodbye to their fellow students.