StandUp-show med bachelorstudenter

Fredag 25. september arrangerer Forskningsdagene i Stavanger for første gang StandUp for bachelorstudenter. Studentene skal presentere sin forskning på studentkroa Fabrikken på BI. Det blir gratis pizza og afterparty på Taket.

Bilde av fem studenter i en sofa Disse skal presentere sin bacheloroppgave på studentkroa Fabrikken på BI fredag 25. september kl. 19. F.v: Andreas Fredriksen, Sindre Huus Stensland, Kristine Larsen, Anna Rosa Rudin og Elias Moland. Ina Fjeldkårstad var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Er du fersk student og lurer på hva en bachelor oppgave egentlig er? Eller er du helt i starten på din egen bacheloroppgave og trenger litt inspirasjon? Ta turen til studentkroa Fabrikken på BI på fredag, da får du presentert seks gode bacheloroppgaver på en ny måte.

I forbindelse med årets forskningsdager arrangerer Universitetet i Stavanger og Handelshøyskolen BI Stavanger Bachelor StandUp. Vi samler et knippe bahelorstudenter fra de ulike studiestedene i Stavanger, og gir de en scene, en mikrofon og ett kvarter. Uten power-point, men gjerne med rekvisitter, skal de underholde medstudenter med sin forskning.

Det blir også gratis pizza, enDJ spiller etter at studentene har presentert, og det blir Afterparty på Taket for alle som kommer på StandUp-showet.

Oppgavene som skal presenteres:

Elias Silverio Moland, UiS: Design og produksjon av monocoque (skrevet sammen med Jørgen Andresen)

Sindre Huus Stensland, UiS: Lokal mat i Nedstrand – hvordan utvikling av lokal matkulturkan øke opplevelsersverdien i Nedstrand.

Andreas Fredriksen, BIEn lønnsomhetsanalyse av Executive Short Programmes (skrevet sammen med Tommy Vu Tran og Hanne Levardsen)

Kristine Larsen, BI: Studenters holdninger til Hjerte Lunge Redning (skrevet sammen med Synne Netland)

Ina Cecilie Fjeldkårstad, BI: New Media Network (Skrevet sammen med Elisabeth Nesse, Astrid Eggum & Kathrine Hausken.)

Anna Rosa Rudin, MisjonshøyskolenGlobaliserade familijeliv. En illustration av globaliseringens inverkan på enskilda familjer i Etiopien.

Arrangementet er en del av Researchers Night, som er et europeisk samarbeid. Fjerde fredag i september er det alltid forskernes kveld og natt over hele Europa. Researchers' Night er en del av Forskningsdagene, og 25. september blir det Researchers’ Night ti steder i Norge, blant annet her i Stavanger.