Spørreundersøkelse om innovasjonskultur

Vil du hjelpe Validé med å kunne tilpasse sine tjenester på best mulig måte for studenter ved UiS?

To av Tidewave-gründerne, Elen Haugs Langvik og Nina Fagerheim Åmodt, var konferansierer på Innovasjonsfesten til Validé og Level up i november i fjor. To av Tidewave-gründerne, Elen Haugs Langvik og Nina Fagerheim Åmodt, var konferansierer på Innovasjonsfesten til Validé og Level up i november i fjor.

Validé er universitetets teknologioverføringskontor og har nylig etablert studentinkubatoren LevelUp.

I løpet av 2017 og 2018 skal Validé i samarbeid med UiS gjennomføre et prosjekt med mål om at enda flere forskningsresultater skal tilgjengeliggjøres for samfunnet i form av nye tjenester og produkter.

Som del av prosjektet inngår en kartlegging av nåværende tilstand ved institusjonen. Kartleggingen støttes av en spørreundersøkelse. Alle svar i undersøkelsen er anonymisert.

Selv om du ikke er involvert direkte i innovasjonsaktiviteter er vi interessert i å høre dine meninger og tanker. Undersøkelsen vil ta ca. 7 minutter å fullføre.

Som en takk for tiden din kan du være med i trekning om 2 gavekort med en verdi på kr. 1000 til restauranten Fish & Cow i Stavanger.

Resultatene fra undersøkelsen vil bli offentliggjort i løpet av 2018.

Når du klikker på linken nedenfor tar den deg til undersøkelsen.

NB Spørreundersøkelsen gjelder kun for nåværende studenter.

Undersøkelsen på norsk

The survey in English