en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Slik kommer du deg til UiS

Er du ny student og lurer på hvordan du skal komme deg til Ullandhaug? Det skal gå lett! Blant annet kan du velge i 12 busser i timen fra Stavanger sentrum og 8 fra Sandnes.

Buss på campus

Sykkelparkering

Går du for fysisk aktivitet og frisk luft på vei til forelesning så har vi gode parkeringsplasser for sykler, flere av disse er under tak. Det er selvsagt også mulig å gå til UiS fra områdene rundt, og du får god motbakketrening på kjøpet. Her finner du et kart som viser hvor vi har sykkelparkering og dusjer på campus. 

Kollektivtransport

Hvis du derimot ikke ønsker å forholde deg til det noe uforutsigbare været vi har her i Rogaland, så er kollektivtransport et godt alternativ. Kolumbus kan vise til et omfattende rutetilbud med for eksempel avganger 12 ganger i timen fra Stavanger sentrum (rute 6, 7 og X60) og 8 ganger i timen fra Sandnes (rute 6 og X60). Det er mange bussholdeplasser på campus, og utenfor Arne Rettedals hus kan du kjøpe billett på automat. Detaljerte ruter finner du på Kolumbus sine nettsider

Parkering for biler

UiS har en rekke gratis parkeringsplasser. Flere av disse er reservert biler med spesielle tillatelser, og parkeringsplassene har ulike tidsbegrensninger. Sjekk godt opp hvordan reglene er der du setter fra deg bilen din slik at du slipper bot. 

Parkeringsplasser for personer med funksjonsnedsettelser finnes nær de enkelte bygg. Plassene er merket med symbol. Du kan bruke disse plassene dersom du har parkeringstillatelse for funksjonshemmede fra kommunen eller din hjemkommune.