Semesterstart januar 2016

Velkommen tilbake til et nytt semester!

Studenter i gruppe

Er du helt ny student ved Universitetet i Stavanger anbefaler vi deg å ta en kikk på denne sjekklisten.

Timeplan
Forelesningene starter i uke 1, fra og med mandag 4.januar. Du må sjekke timeplanen din for å se når ditt studium har oppstart. Følg også med på it´s learning for eventuelle meldinger fra faglærer/administrasjon om utsettelser, endringer eller annet.

Semesterregistrering og studentbetaling
Husk at du må semesterregistrere deg/godkjenne utdanningsplanen din på Studentweb og gjøre opp studentbetalingen. Fristen er 1.februar. Registrerer du deg ikke innen fristen, risikerer du å miste studieplassen din.

Lånekassen
Når du har semesterregistrert deg og studentbetalingen er innfridd kan Lånekassen ferdigbehandle søknad om studielån slik at dette kommer inn på konto til semesterstart.

Pensum
Informasjon om pensum finner du i emnebeskrivelsen ved å klikke på emnet i din utdanningsplan på StudentWeb.

Eksamensdatoer
publiseres 1.desember. Datoene legges ut på Studentweb etter hvert. Vi gjør oppmerksom på at eksamensdatoene kan bli endret frem til 3 uker før eksamen.

Ny/utsatt eksamen
Husk at du selv må melde deg opp til ny/utsatt eksamen (konteeksamen) på Studentweb. Fristen er 20.januar.

Tilrettelegging av eksamen
Fristen for å søke om tilrettelegging av eksamen er 1.februar. Husk at du må legge ved dokumentasjon.