Semesterstart 2017

Universitetet i Stavanger ønsker alle studenter velkommen tilbake til et nytt semester i januar 2017. Her følger en liten huskeliste for å komme greit i gang med semesteret:

Bilde fra en forelesning på UiS

Timeplan
Forelesningene starter i uke 1, fra og med mandag 2. januar. Du må sjekke timeplanen din for å se når ditt studium har oppstart. Følg også med på it´s learning for eventuelle meldinger fra faglærer/administrasjon om utsettelser, endringer eller annet.

Semesterregistrering og studentbetaling
Husk at du må semesterregistrere deg/godkjenne utdanningsplanen din på Studentweb og gjøre opp studentbetalingen. Fristen er 1. februar. Registrerer du deg ikke innen fristen, risikerer du å miste studieplassen din.

Lånekassen
Når du har semesterregistrert deg og studentbetalingen er innfridd kan Lånekassen ferdigbehandle søknad om studielån slik at dette kommer inn på konto til semesterstart.

Pensum
Informasjon om pensum finner du i emnebeskrivelsen ved å klikke på emnet i din utdanningsplan på StudentWeb.

Eksamensdatoer
publiseres 1. desember. Datoene legges ut på Studentweb etter hvert. Vi gjør oppmerksom på at eksamensdatoene kan bli endret frem til 3 uker før eksamen.

Ny/utsatt eksamen
Husk at du selv må melde deg opp til ny/utsatt eksamen (konteeksamen) på Studentweb. Fristen er 20. januar.

Tilrettelegging av eksamen
Fristen for å søke om tilrettelegging av eksamen er 1. februar. Husk at du må legge ved dokumentasjon.

Finn fram på campus!
Last ned appen MazeMap og få tilgang til vårt interaktive kart. Da kan du søke opp alle typer rom på campus, og la appen vise deg korteste vei fra din posisjon.

Henvendelser til Universitetet i Stavanger kan rettes på e-post post@uis.no og telefon 51 83 10 00