Ønsker du standplass ved Karrieredagen 2016 ?

Karrieredagen 2016 vil avholdes tirsdag 04. Oktober, og har som formål å skape relasjoner og kontakt mellom potensielle arbeidsgivere og arbeidstakere ved Norges Hotellhøgskole.

Bilde av UiS

Karrieredagen er en møteplass for både bedrifter og studenter. Karrieredagen er derfor en gyllen mulighet for profilering av bedrifter, og for studentene til å lære mer om et bredt spekter av bransjer og hva de har å tilby. Under selve Karrieredagen står bedrifter på stand på skolen og profilerer seg overfor studentene. Det vil også bli holdt foredrag og speed-presentasjoner, hvor bedriften informere om seg selv. Hver bedrift får to minutter til å overbevise studentene om hvorfor studentene bør velge deres jobb muligheter. Dette gir dem en rask og informativ oversikt over de ulike tilbudene. Standsperioden avsluttes med et populærforedrag holdt av en æresgjest, før det dukes til sosialt på kvelden. Med mat og noe godt i glasset som legger arenaen til rette for å knytte nye kontakter. Kvelden byr på nærere kontakt mellom bedrift og student. For mer informasjon gå til facebookeventen.

Hvorfor skal du delta på Karrieredagen ved NHS?
Blant mange grunner fremheves det at synlighet på skolen er essensielt for å fange studenters oppmerksomhet. På høsten er mange studenter på utkikk etter fremtidige arbeidsgivere. Karrieredagen er en unik mulighet for dem til å utforske og tilegne seg informasjon om bedriftene, utlyste stillinger og frister. Det er en stor arena for direkte kontakt med studentmassen ved NHS. Ønsker du standplass?