en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Missing Maps Mapathon

Ønsker du å hjelpe veldedige organisasjoner på en litt annerledes måte enn å gi dem en sum penger? Ta med deg din egen bærbar pc og datamus og hjelp oss å bygge ufullstendige kart som hjelper nødhjelpsorganisasjoner å orientere seg på området. Arrangementet finner sted 15. mars kl. 17, ved IL-bygget.

Bilde av logo

Du trenger ikke kunne noe om dette for å delta, det vil være en gjennomgang av hvordan og hva som skal gjøres i starten av arrangementet. ALLE KAN DELTA!

PIZZA, brus og kaffe vil bli servert under arrangementet! :)

Meld deg på via linken her


Mer info:
Kartene vi lager tas umiddelbart i bruk av nødhjelpsorganisasjoner (NGO's) som befinner seg på stedet for å kunne orientere seg i det som ofte kan fortone seg som en slagmark. Det er slik veldig ofte i det vi kaller den 3. verden at et statlig kartverk, google eller bing ikke har laget brukbare detaljerte karter. Det at det ikke finnes brukbare kart kan være et stort hinder for effektive nødhjelpsoperasjoner i de katastroferammede områdene. Hvilket område vi kommer til å kartlegge og hva vi eventuelt skal kartlegge avgjøres av hvilket sted som trenger det mest der og da.

Les mer om Missing Maps Mapathon her.