Lyst til å lære jazzdans?

Meld deg på øvingsskolen! Fakultet for utøvende kunstfag ved UiS tilbyr undervisning i dans for ungdom og voksne. Rabatt til studenter og ansatte ved UiS.

Øvingsskolen ved Fakultet for utøvende kunstfag tilbyr danseundervisning i fakultetets flotte dansesaler i Bjergstedparken.

Grunnet mangel på studenter som kan undervise har vi måtte gjøre endringer i programmet for 2018 - 2019.

Høsten 2018 har vi et kurs; Jazzdans for alle, onsdager kl. 18.30 til 19.45. Oppstart 19. september.

Øvingsskolen drives av studentene ved studieprogrammet Praktisk pedagogisk utdanning/dans under veiledning av UiS ansatt og andre erfarne dansepedagoger. Alle studentene har bachelorgrad i dans.

Undervisningen foregår ved Fakultet for utøvende kunstfag i Bjergsted.

Information in English
Påmelding: os.dans@uis.no

Oppstart høsten 2018

Høstens kurs starter i uke 38, onsdag 19. september, 2018. Undervisningen følger skoleruten og avsluttes i uke 49.  Fortløpende påmelding fram til kursstart.

Timeplan høsten 2018

Kursnavn  Aldersgruppe  Dag Tid Pris
 Jazzdans
 for alle
 Ungdom /
 voksne
 Onsdag  Kl. 18.30 -

700 kr ansatt

450 kr student

Priser

Prisen gjelder for ett semester. Giro for innbetaling av kursavgift vil bli tilsendt etter oppstart.

Rabatter?

• Ansattrabatt for ansatte ved Universitetet i Stavanger (ca.25%) og studentrabatt (50%). Pris for voksne/ ungdom med ansattrabatt er 700 kr. For studenter er pris kr 450.
    • Ved påmelding oppgi stilling/avd. eller studie og studentnummer.
    • Ansatt- og studentrabatt kan ikke kombineres med annen rabatt.
    • Ansatte og studenter sine barn får også rabatt.

For påmelding, send e-post til øvingsskolens administrasjon os.dans@uis.no

E-posten må inneholde følgende opplysninger:

• Ønsket kurs
  • Elevens navn
  • Elevens fødselsdato
  • Foresatte / regningsmottakers navn (elever under 18 år)
  • Postadresse
  • E-postadresse
  • Dersom eleven er ansatt ved UiS må stilling/avdeling oppgis for å få rabatt
  • Dersom eleven er student ved UiS oppgis studie og studentnummer
  • Dersom eleven har søsken ved øvingsskolen oppgis søskens navn og parti

Reglement for innmelding ved Øvingsskolen

• Påmeldingen er bindende. Det er fri utmelding kun hvis dette skjer i løpet av de to første undervisningsukene. Etter dette faktureres kursavgift for semesteret. Giro vil bli tilsendt.
  • Utmelding må skje skriftlig til øvingsskolens administrasjon: os.dans@uis.no innen 01. oktober.
  • Elevene forplikter seg til å møte presis til undervisningstimene. Dersom man er forhindret fra å komme til time ønsker vi at det blir gitt beskjed direkte til dansepedagogen. (Kontaktinformasjon til læreren vil bli gitt ved oppstart).

Spørsmål angående øvingsskolen rettes til:

Administrator, Øvingsskolen
Fakultet for utøvende kunstfag, UiS