Invitasjon til workshop om norsk olje og gass (NY DATO)

Norsk olje og gass inviterer studenter fra alle studieretninger til å diskutere hvilken vei næringen skal gå i framtiden.

Oljeplattform i solnedgang Norsk olje og gass inviterer til student-workshop

Organisasjonen inviterer til en spennende helg på Popsenteret i Oslo 4.-5. mars. Studentene fristes med både foredrag, diskusjoner, kreative workshops og sosialt program. Reise og opphold dekkes av Norsk olje og gass.

"Vi ønsker å samle et stort mangfold av studenter fra ulike studiemiljøer til to innholdsrike dager i Oslo. Næringen jobber kontinuerlig med å finne nye løsninger og håper at DU som har et brennende ønske om å bidra, har lyst til å delta på disse dagene sammen med oss" heter det i invitasjonen.

Hvis du er interessert, kan du sjekke ut invitasjonen (pdf, 4 mb) eller gå rett til påmeldingssiden for studentworkshop, Norsk olje og gass.