Informasjon Husfesten 2016

Den 5. mars avholdes Husfesten 2016. Dette er et større studentarrangement og som mange vil definere som "årets fest" , som avholdes årlig inne på Kjell Arholms hus.

Bilde av husfesten

Førstkommende lørdag gjør Tappetårnet hele Kjell Arholms hus om til ett festlokale, med 15 forskjellige temabarer drevet av UiS sine linjeforeninger. Baropplevelsene her er uforglemmelige, og tradisjon tro deles det ut premie til beste bar.

Dette er dagen studenter er klar over lenge før de begynner på UiS, og markerer et festhøydepunkt på campus som tiltrekker seg et utall tilreisende.

Inviter venner og kjente, og hold av datoen! Dette er ikke dagen du blir hjemme!

NB: Vi gjør oppmerksom på at dette er et arrangement kun for studenter. Det er det samme hvor du er student, men det vil være krav om å vise studentbevis i døren.

Bongsalget skjer  på Arne Rettedalshus imorgen tirsdag 01. mars.