Husk studentrabatt på Rogaland teater

For 150 kroner billetten får dere se en nyskrevet forestilling av Emilie Hetland.

plakat nære relasjoner Nære relasjonar - det er noe trygt, fint, meningsfullt, varmt og bra. men googler du "nære relasjonar", møter du umiddelbart "vold i nære relasjonar" og det er temaet i Emilie Hetlands rykende ferske og nyskrevne forestilling Nære Relasjoner.

Emilie Hetland har vokst opp i Barneteatret og Iduns Julekomedie på Kongsgård, utdannet skuespiller i Irland, bosatt i London, dramatiker med flere oppførte skuespill bak seg, blant annet stykket Eksperiment og Sladd. Nå er Emilie tilbake i Stavanger.

Hennes eget stykke Nære Relasjonar hadde premiere på selveste Valentinsdagen 14. februar. Aftenbladets anmelder trillet en femmer på terningen og skrev blant annet "Det fine med Emilie Hetlands manus er de mange detaljene og nyansene, de hårfine svingningene som gjør det troverdig at to som egentlig elsker hverandre, likevel skjærer ut i det destruktive".

Kjøp billetter her: billettsalg@rogaland-teater.no eller telefon 51 91 90 90. Husk å oppgi at dere er studenter, og ta med studentbeviset på forestillingen!

Les mer om regionens studentrabatter her.