Har du forslag til klimatiltak i Stavanger?

Er du student og interessert i klimatilpasning og byutvikling, så kan du nå delta i en konkurranse der vinnerbidraget får en studiereise til kr 50 000. Svarfrist 31. oktober.

illustrasjonsbilde klimatilpasning

Studentkonkurranse: Hvordan kan Stavanger framstå som en klimatilpasset fremtidsby?

PREMIE: 50 000 KRONER TIL STUDIEREISE! Storbynettverket I Front utfordrer studenter på universiteter og høgskoler til å skape et klimatilpasset Stavanger. Vinnerbidraget vises frem under den nasjonale klimatilpasningskonferansen på Lillestrøm, 29. november 2018.

Konkurransen lyses ut for å få fram nye ideer til hvordan samfunnet kan møte klimautfordringene. Et annet viktig mål er å øke interessen rundt klimatilpasning i universitets- og høgskolemiljøene.

Konkurransekonsept

Konkurransen er åpen for alle studenter tilknyttet norske offentlig godkjente institusjoner for høyere utdanning (universitet/høgskole og tilsvarende), uavhengig av fag og nivå.

For å delta må bidraget vise fram et forslag til klimatilpasning for en spesifikk by – i dette tilfellet, Stavanger.

Vinnerbidraget premieres med kr 50 000 til en studiereise med tema klimatilpasning. Vinneren får presentere sitt bidrag på klimatilpasningskonferansen 29. november. Senest to uker før konferansen annonseres tre finalister. Et av disse bidragene får presentere prosjektet sitt under selve konferansen. Noen av de andre bidragene vil også synliggjøres på www.klimatilpasning.no

Juryen består av representanter fra byene i I Front-nettverket. Bidragene vil vurderes på et eget møte i forkant av klimatilpasningskonferansen.

Les mer om konkurransen på Stavanger kommune sine nettsider.