Gratis studentpass til Evolve Arena

Flere av samarbeidspartnerene til Evolve Arena ønsker å møte studenter! Enten til å delta på åpne sideevents eller ta del på hovedkonferansen.

Vil du ha en billett? Send en epost via denne lenken, og skriv hvorfor akkurat du skal få en billett. Registreringen er fortløpende til det er tomt.

Evolve Arena

Hos Norges Varemesse på Lillestrøm, kun 10 minutter med tog fra Oslo S og Gardermoen, arrangeres 5. og 6. desember Evolve Arena. Dette er et nytt arrangement som har som mål å bli Norges viktigste møteplass for alle som er opptatt av byutvikling, fremtidens mobilitet og næringsutvikling. Det blir to dager med spektakulær konferanse og en flott utstilling der ulike aktører viser fram morgendagens løsninger. Vi samler internasjonalt ledende tenkere, politikere, næringslivsledere, offentlig sektor og forskningsmiljøer.

Total er det over 50 foredragsholdere, her er noen smakebiter:

• Sør-Koreas ambassadør til Norge, Young-Sook Nam kommer for å fortelle om deres lærdommer fra ulike «smart city»-initiativer gjennom snart 20 år.
  • Den verdenskjente arkitekten Carlo Ratti, som leder MIT Senseable City Lab, kommer for å fortelle om hvordan de jobber med arkitektur og sensorteknologi
  • Forsker Claire Taylor fra IFE skal fortelle om hvordan autonomi endrer mobilitet
  • Arkitekten Mitchell Joachim, utpekt av Rolling Stone Magazine som en av hundre personer som endrer USA, kommer for å dele sine perspektiver på byutvikling
  • Forfatter og foredragsholder Kjell Nordström skal snakke om hvorfor framtiden tilhører byene

Det er også lagt opp til sideevents som er kan være interessant for studenter, f.eks. buildingSMART HACKATHON OpenLAB eller Floating Cities Workshop. Les mer om sideevents her.