Gratis busskort?

Har du nylig meldt flytting til Stavanger og er heltidsstudent? Da ønsker Stavanger kommune deg velkommen som ny innbygger ved å tilby deg gratis busskort i et helt år.

Bilde av tre grafittibusser: Stavanger kommune om gratis buss til nyinnflyttede studenter

Kort fortalt så fungerer det slik:

• Hvis du er heltidsstudent og melder flytting til Stavanger, kan du søke om å få reise gratis med buss.
  • Flytting må ha skjedd etter 18. juni 2018, da bystyret gjorde vedtalet om gratisbuss, og innen 1. oktober.
  • Du henvender deg til UiS på e-post studeksp@uis.no og ber om å få en "Studentbekreftelse for busskort"

Besøk Stavanger kommunes nettsider og få oppskriften på hvordan du går frem, med lenke til flyttemelding og alt du trenger for å søke.

Foto: Kolumbus/Brian Tallman