Gratis adgang til ONS!

ONS, den globale møteplassen for energibransjen, tilbyr mange muligheter for studenter på UiS.

Studenter på stand på ONS Young Fra ONS Young 2016 (Foto: ONS)

Annet hvert år er Stavanger vertsby for ONS. Her møtes mer enn 60.000 fagfolk i energi- og teknologiindustrien fra hele verden. I tillegg til en stor utstilling og et omfattende konferanseprogram, er det tirsdag 28. august et gratis arrangement for studenter kalt University Day.

Møt selskapene

Her kan studenter møte selskaper og lære om energibransjen. For å sitere ONS:

«Lær om mangfoldet i energiindustrien og se hvilke karrieremuligheter som finnes. Lær av industrieksperter og møt HR-folk og andre representanter for selskapene Equinor, Shell, Wintershall, ConocoPhillips, Lyse, DnB og Aker BP.

Bli med på vår guidede tur, og møt noen av selskapene som stiller ut på ONS Exhibition. Opplev verdikjeden og se hvordan operatører, leverandører og serviceselskaper arbeider sammen.»

Gratis adgang til utstillingen

Billetten til University Day gir deg gratis adgang til ONS-utstillingen hele uken - inkludert presentasjonene på Centre Court og Technical Sessions!

University Day: Hvor og når

• Tirsdag 28. august klokken 08.30 – 13.00

• Hall 1 på ONS-området på Tjensvoll, ikke langt fra campus på Ullandhaug

• Program

Registrer deg og få gratis billett til University Day på ONS’ nettsted.

Bli med på PetroChallenge!

I samarbeid med oljeserviceselskapet Schlumberger inviterer ONS Young til kunnskapskonkurransen PetroChallenge, mandag 27. august kl 14.00 – 17.00.

Her kan dere lære hvordan olje- og gassfelt utvikles, og dere får dessuten en innføring i syklusen fra produksjon til salg av hydrokarboner. Konkurransen krever ingen forkunnskaper i petroleumsrelaterte fag, og er åpent for alle nysgjerrige studenter.

Deltakerne blir delt inn i lag med fire på hvert lag. Hvis du er interessert, gå sammen med flere studenter og registrer dere.