Fordi livet forandrer seg

Det skjer små og store endringer i alles liv. Endringer kan være markører som å tre inn i voksenlivet, flytte for å studere, få kjæreste og jobb. Andre ganger kan endringer være vonde og vanskelig å håndtere på egen hånd. 10. oktober feirer vi Verdensdagen for psykisk helse der målet er å bidra til dialog og kunnskap om at endringer er en del av livet og kan føre til vekst.

Fevang

Studentorganisasjonen StOr, Studentpresten og SiS psykologene vil invitere deg til et bra program for dagen:

Program:
12.00 Musikalsk innslag

12.15 Innehaver/daglig leder av Brødrene Fevangs Barberstue AS, Kjetil Fevang kommer med sin sterke og ærlige historie om kanskje sin største utfordring og krise i livet som endret alt.

12.45. Psykiatrisk sykepleier og spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), Trude Slettvoll Lien, kommer for å snakke om trans og identitet. Hvordan det kan oppleves å ha en annen kjønnsidentitet enn den en blir tildelt ved fødsel. Hvem er jeg for meg og hvem er jeg for deg?

13.30 Psykologene Katrine Lea og Janne Telle skal snakke om «hvilke endringer kan skje når man går i terapi?»

Ca 14. Slutt.

Sted: KA U- 017.