Et dagsverk for flyktningene - UiS

Innen 10. september kommer alle fastlegene i Tromsø til å donere et dagsverk i støtte til flyktningene. Studenter og ansatte ved Universitetet i Stavanger ønsker å vise sin støtte til initiativet, og utfordrer medstudenter, kolleger og andre utdanningsinstitusjoner i Norge til å gjøre det samme.

Båtflyktninger

Pengene går uavkortet til Flyktninghjelpen. Gi et valgfritt beløp til en god sak. Det koster så lite!

Gi donasjon her.

Within September 10th, all the GPs in Tromsø will donate a day's work in support of the refugees. Students and staff at the University of Stavanger want to support the initiative, and urge fellow students, colleagues and other educational institutions in Norway to do the same. The donations will be given unreduced to the Norwegian Refugee Council. Give a day's work! It’s not so hard!