Engasjer deg i studentvalget!

Da nærmer fristen seg for å stille liste til Studentparlamentsvalget. Vi i Studentorganisasjonen StOr håper at så mange som mulig har lyst til å stille liste. Fristen går ut den 5. oktober.

stemmegivning

Hver høst gjennomføres det valg for Studentparlamentet. Studentparlamentet (SP) er det øverste valgte organet for studentene ved UiS. Det betyr at studentene i SP har makt til å ta avgjørelser på vegne av alle studentene ved Universitetet.

Hvordan stiller jeg liste?

For å stille til valg må du opprette eller bli med i en liste. En liste skal bestå av minimum fem studenter som har de samme prinsipielle studentpolitiske verdier, hvorav en student er leder/kontaktperson for listen.

Listen må meldes inn til StOr, ved Nestleder Johannes Bratberg på mail: laringsmiljo@stor.uis.no. Det er studentene på UiS som velger hvilke lister som får sitte i SP og evt. hvor mange representanter som velges inn fra hver liste.