en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bli medseiler i Tall Ships Races

Vil du bli med og seile på en av de fantastiske skutene? Her har du muligheten.

The Tall Ships Races

Å seile med en av skutene under The Tall Ships Races er en opplevelse for livet. Som medseiler får du møte ungdommer fra andre land og med helt annen bakgrunn, og være en del av laget som skal konkurrere, seile og ta vare på hverandre i alle slags utfordringer og vær. Opplev havet og samholdet om bord, og kom hjem med nye erfaringer og vennskap i sekken.

Lurer du på hvordan livet kan være om bord? Sjekk ut filmen fra Sail Training International.

Hvem kan være med?

Alle kan være med – du trenger ikke å ha seilererfaring før, men må være ved normalt god helse. Medseilerprogrammet er laget spesielt for ungdom mellom 15 – 25 år, men det er mulig å søke direkte til skutene om å seile dersom du er over 25. Du kan finne informasjon om andre medseilerprogrammer på Sail on Board.

Når og hvor kan jeg seile?

Du kan bli med som medseiler i Tall Ships Races allerede sommeren 2017. Denne sommeren kan du seile i Østersjøen, på etappen som går fra Turku i Finland til Klaipeda i Litauen fra 23. – 28. juli. Avreise Stavanger-Turku og ombordstigning er lørdag 22. juli, med utseiling søndag. Etter 5-6 dager i Østersjøen vil du ankomme Klaipeda og få være med på den store byfesten og Crew Party før hjemreisen 31. juli.

Les mer på nettsidene til The Tall Ships Races