en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bli med på Studenttreffet 2015

Greater Stavanger har sammen med Næringsforeningen i Stavanger-regionen, UiS og ANSA, gleden av invitere til årets Studenttreff! Arrangementet er gratis for studenter!

Studentreffet Studenttreffet

Greater Stavanger har sammen med Næringsforeningen i Stavanger-regionen, UiS og ANSA, gleden av invitere studenter fra Stavanger-regionen til årets Studenttreff!

Vi har samlet ulike bedrifter og bransjer fra regionen slik at du kan finne ut mer om hva som finnes av jobber som kan passe for deg etter endt studie. I år kommer blant annet Halliburton, Total E&P, SR-bank, IRIS, Stavanger Universitetssjukehus, Accenture og forskjellige kommuner til å ha stand. 

Målet for Studenttreffet er at du som student kan få et inntrykk av fremtidige karrieremuligheter, knytte kontakter og selvsagt håper vi det kan være kjekt å møtes like før julen ringes inn. Arrangementet blir alltid holdt rett før jul slik at studenter som kommer hjem til Stavanger-regionen på juleferie har mulighet til å delta. I fjor var det ca. 200 studenter som tok turen.

Varaordfører i Rogaland Fylkeskommune, Marianne Chesak, vil ønske alle velkommen. Øivin Robberstad fra Right Management vil fortelle studentene hvordan man kan markedsføre CV’en gjennom sosiale medier, mens NAV vil gi et innblikk i hvilke bransjer som rekrutterer i Stavanger-regionen.


Du er hjertelig velkommen til å delta! Meld deg på her.
Arrangementet er gratis for studenter!

 

Link til facebook-arrangement: https://www.facebook.com/events/1518992261752241/

Link til nettside: http://www.studenttreffet.no