Bidra til utdanning for barn på flukt

Play Attention er en storslått konsert med noen av landets mest anerkjente artister som spiller sammen med Stavanger Symfoniorkester. Alt overskudd går til Unicefs program «Makani».

Makaniprosjektet en av hovedsatsningene til UNICEF. Blandt de nærmere 700,000 syriske flyktningene som er registrert i Jordan, er rundt halvparten barn. Og mange av disse er skolebarn.

Regjeringen i Jordan har gitt tilgang til skoler for syriske flykninger og gjør alt de kan for å sikre at flest mulig får gått på skole. Makaniprosjektet har som mål å kunne tilby syriske barn på flukt en stabil hverdag, med enkel utdanning, psykososial støtte og livsferdigheter – alt under ett tak. På denne måten gis barna ferdigheter slik at de kan sikre en fremtid for seg selv, og sitt samfunn.

Konserten er KUN for inviterte gjester fra næringsliv, organisasjoner, kommune og UiS-studenter, den vil ikke bli markedsført noe sted.
Du har derfor muligheten til å være med å bidra til en av de viktigste oppgavene – utdanning til barn på flukt –  med å få med deg en flott konsert til studentpris.

Artister som vil opptre på konserten er: JANOVE // THOMAS DYBDAHL // ANE BRUN // SONDRE JUSTAD // STAVANGER SYMFONIORKESTER //

Konserten er i Stavanger Forum, 4. januar 2019 kl 19:30.

Pris: 470+ 30 kr i billettavgift (ordinær pris 590 + billettavgift)

Bestill billett nå!

Del av konsertplakat for veldedighetskonserten Play Attention 4. januar 2019