en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Begeistringsprisen 2018

Hvert år deler Studentpresten, UiS, StOr og SiS og ut en pris til ein student, studentorganisasjon eller linjeforening som på ein spesiell måte har bidratt til det sosiale, pulserende studentmiljøet i studentbyen Stavanger

Plakat Begeistringsprisen

Begeistringsprisen ble i 2009 opprettet av Studentpresten, Stefan Emmerhoff, som en reaksjon på misnøye og utstrakt negativitet på Universitetet. Emmerhoff ønsket å rette oppmerksomheten til Universitetets positive aktiviteter, der studentenes frivillige bidrag til et mer inkluderende studentmiljø skapte sosial samhandling.

Prisen utgjør en pengepremie på 20.000 kr og en pokal formet som en ring av jern på sokkel – en begeistring. Nominasjonskomiteen består av Studentpresten, nestleder i StOr, samt en representant fra SiS og UiS.

Begeistringsprisen er ment for å løfte fram den generelle trivselfaktoren i Studentbyen Stavanger og kan gå til en student, en studentorganisasjon eller en linjeforening som på frivillig basis arbeider for og blant studenter. Den deles ut til studenten, organisasjonen eller linjeforeningen som på en særskilt måte har bidratt til engasjement, inkluderende fellesskap, mangfold, debatt, trivsel eller begeistring.

Her kan du nominere din kandidat.

Tidligere vinnere av BegeistRingen:

2017: Nidaà Raji

2016: Fadderfestivalen

2015: Studentligaen

2014: ION Racing

2013: Start UiS

2012: Daniel Hernandez Iniesta.

2011: Styret ved Tappetårnet.

2010: Simon Førland og Bjørn Harald Lye.

2009: Økonomistudentenes Forening (ØSF). Første vinnere!