The International Congress for School Effectiveness and Improvement (ICSEI).

Gratis konferanse? Frivillige studenter til ICSEI-konferansen 2019 søkes!

Still til Studentvalget

Still til Studentvalget!

Mener du noe kan bli bedre på UiS? Still til Studentparlamentet, da vel! Studentvalget foregår mellom 14.11- 23.11.2018.

Tar du utfordringen?

Bli med på marin student-bootcamp!

Studentane Leonie Schiffgen og Ásdís Jóna Marteinsdóttir presenterer saman med Arild Michelsen og Ann-Karin Tennås Holmen.

– Bru mellom utdanning og arbeidsliv

Dei første sosiologi- og statsvitskapstudentane har hatt praksis med gode erfaringar. Nå får nye studentar tilbodet.

StOr serverer suppe.

Suppe for et varmere samfunn

Mandag 15. og tirsdag 16. oktober inviterer UiS og StOr studenter og ansatte til å sitte sammen og spise suppe. Pengene for suppesalget går til TV-aksjonen og Kirkens Bymisjons arbeid for et varmere og mer inkluderende samfunn.

KÅKÅnomics festivalkontor på Sting nere!

Bullshit jobs og meningen med arbeid - KÅKÅnomics 2018

Norges og Nordens første, beste og morsomste økonomifestival for og med topp økonomer og alle som har et forhold til penger, 17 - 21 oktober 2018! Arrangementet er bl.a. i samarbeid med Handelshøgskolen ved UiS.

Forelesning med Paula Holcomb om #metoo

Velkommen til åpen forelesning om #metoo med den amerikanske dirigenten Paula Holcomb. Holcomb oppfordrer til åpenhet, og forteller om sine personlige erfaringer, og hvordan stillhet styrker gjerningsmennene.

Illustrasjonsfoto av ingeniør og lege - Pumps & Pipes

Bli med på Pumps & Pipes Norway

Interessert i å høre om hvordan teknologi fra oljesektoren kan brukes i helsevesenet, og motsatt?

smart heart illustration photo

Gratis Nordic Edge billetter til UiS-Studenter

Nordic Edge Expo, Nordens største smartby-konferanse og utstilling arrangeres i Stavanger Forum 25-27 september.

Barn i barnehage.

Forskningsdagene åpner med debatt om læring i barnehagen

Onsdag 19. september kl. 14.30 på Universitetsbiblioteket åpner rektor Marit Boyesen Forskningsdagene og Brita Strand Rangnes leder debatt om lek og læring i barnehagen.

Portrett av Marte Spurkland

Marte Spurkland om lærerrollen

Fredag 21. september kl. 13.00 skal det handle om skoleprøver, fraværsregelen, familie- og kjæresteproblematikk og en oppofrende lærer. Journalist og forfatter Marte Spurkland samtaler med Brita Strand Rangnes om boka si, «Klassen – fortellinger fra et skoleår».

Collage av Jo Røislien, Inge Særheim og stand.

Opplev forskningen på Forskningsdagene!

Nå forlater forskerne forelesningssalene, labene, kontorene og seminarene sine for å møte deg! 20 arrangement på 10 dager! Alt gratis!

illustrasjonsbilde klimatilpasning

Har du forslag til klimatiltak i Stavanger?

Er du student og interessert i klimatilpasning og byutvikling, så kan du nå delta i en konkurranse der vinnerbidraget får en studiereise til kr 50 000. Svarfrist 31. oktober.

Vannet stenges av i Arne Rettedals hus

Mandag 3. september fra kl. 18:00 til 20:00 stenges vannet i Arne Rettedals hus på campus.

Øvingsskolen ved Fakultet for utøvende kunstfag tilbyr danseundervisning i fakultetets flotte dansesaler i Bjergstedparken.

Lyst til å lære jazzdans?

Meld deg på øvingsskolen! Fakultet for utøvende kunstfag ved UiS tilbyr undervisning i dans for ungdom og voksne. Rabatt til studenter og ansatte ved UiS.

Studenter sett ovenfra.

UiS-studenter får best informasjon om utveksling

En ny analyse fra Statistisk sentralbyrå viser at studenter ved Universitetet i Stavanger har minst andel studenter som opplever at manglende informasjon fra studiestedet er en hindring for å studere utenlands.

Parkeringskilt campus

Parkeringsvaktene kommer!

I morgen, torsdag 23. august, er parkeringsvaktene i full sving igjen, for å sørge for at biler parkeres riktig. Husk at det ikke lov å parkere utenfor oppmerket plass på universitetsområdet.

Studenter på stand på ONS Young

Gratis adgang til ONS!

ONS, den globale møteplassen for energibransjen, tilbyr mange muligheter for studenter på UiS.

Rektor Marit Boyesen holder tale

Rektors tale på semesteråpningen

I dag holdt rektor ved UiS, Marit Boyesen, tale til studentene og de frammøtte på den offisielle semesteråpningen. Her kan du lese talen, som i sin helhet ble holdt på engelsk.

Bilde av tre grafittibusser: Stavanger kommune om gratis buss til nyinnflyttede studenter

Gratis busskort?

Har du nylig meldt flytting til Stavanger og er heltidsstudent? Da ønsker Stavanger kommune deg velkommen som ny innbygger ved å tilby deg gratis busskort i et helt år.