Studentassistent Magnus tester utstyr i DDV

Didaktisk digital sommerskole

I sommer skal vi arrangere vår aller første sommerskole! Tema er digital kompetanse for lærere. Sommerskolen er spesielt beregnet på studenter som skal ut i læreryrket fra høsten, men andre lærerstudenter kan også delta hvis det er plass.

Rød trådløst nettverk ikon

Ustabilt trådløst nettverk 7-8 mai

UiS-IT aktiverer IPV6 på noen trådløse nettverk.

Leger holder hender sammen

UiS lyser ut inntil 13 stipendiater og postdoktorer i medisin

UiS lyser ut inntil 13 stipendiat- og postdoktorstillinger knyttet til universitetets medisinske satsing.

Prosjektleder Pål Eirik Paulsen, nettredaktør Hildegard Nortvedt og digital rådgiver Mari Hult trenger din hjelp til å bygge nye nettsider.

Nye UiS.no - vi trenger din hjelp!

Universitetet i Stavanger skal lage nye nettsteder, og vi trenger hjelp fra deg som skal bruke dem.

Plakat Begeistringsprisen

Begeistringsprisen 2018

Hvert år deler Studentpresten, UiS, StOr og SiS og ut en pris til ein student, studentorganisasjon eller linjeforening som på ein spesiell måte har bidratt til det sosiale, pulserende studentmiljøet i studentbyen Stavanger

Norges Bank logo

Norges Bank Case-NM 2019

Studenter i Økonomi og/eller Finans kan melde seg på og delta i Norges Bank Case NM 2019.

Brannalarm utløst

I dag ble brannalarmen utløst i Hagbard Line-huset på grunn av et forsøk i en kjemilab. Ingen konsekvenser utover det.

Brannalarm utløst

Bilde av Arne Rettedals hus

Åpningstider og kontaktinformasjon i julen

Trenger du å få tak i noen på UiS i juleferien? Her er åpningstidene våre.

julekort

UiS synger julen inn

Med Stavanger studentsangforening, UiS-direktør Ole Ringdal og UiS-rektor Marit Boyesen ønsker vi en riktig god jul og et godt nytt år.

Arne Rettedals hus på UiS campus

Strømstans i Arne Rettedals hus i kveld

I forbindelse med det pågående arbeidet med å forbedre inneklima i AR-hus, blir det en planlagt strømstans fra kl. 20 onsdag 19. desember.

Ungdomsskoleelev leser for førsteklassing

Høytlesing kan gi ungdomsskoleelever mestringsfølelse

Selv de som synes det er vanskelig å lese, følte mestring da de ble satt til å lese for førsteklassinger.

evolve arena logo

Gratis studentpass til Evolve Arena

Flere av samarbeidspartnerene til Evolve Arena ønsker å møte studenter! Enten til å delta på åpne sideevents eller ta del på hovedkonferansen.

Poster: Immersive Theatre

Immersive Theatre

The dancers of the UiS Faculty of Performing Arts present the result of their first adventure in immersive performance-making at Tou Scene.

Chris Potter

Chris Potter med Bjergsted jazzensemble

Gå ikke glipp av denne enestående muligheten til å oppleve en av verdens beste jazzmusikere, Chris Potter, sammen med universitetets eget Bjergsted Jazzensemble.

Denne gjengen drar i gang praksisemne for humaniorastudentar våren 2019. Frå venstre Ine Fintland, Jan Inge Reilstad, Brita Strand Rangnes, Birk Magnussen, Marita Aksnes og Espen Røsbak.

Humaniorastudentane får praksis

For første gang kan humaniorastudentar no gå ut i praksis medan dei studerer ved UiS.

listenes logo

Studentvalg 2018

Studentvalget 2018 er nå i gang! Du har mulighet til å avgi din stemme og være med på å bestemme hvem som skal representere deg i Studentparlamentet. Stem innen fredag kl. 12!

illustrasjonsbilde av matematiske formler

Vil du bli studentassistent til våren?

Det teknisk-naturvitenskapelige fakultetet søker studentassistenter i tre emner.

Del av konsertplakat for veldedighetskonserten Play Attention 4. januar 2019

Bidra til utdanning for barn på flukt

Play Attention er en storslått konsert med noen av landets mest anerkjente artister som spiller sammen med Stavanger Symfoniorkester. Alt overskudd går til Unicefs program «Makani».

Brannøvelse på campus Ullandhaug

I dag kl. 10.50 var det brann og rømningsøvelse for studenter og ansatte i alle bygningene på Ullandhaug. UiS takker for oppslutningen om dagens brann- og rømningsøvelse og beklager den ulempen øvelsen evt. har medført for den enkelte.