Foto fra tidligere

Bli med på "tenketanken" Create Tomorrow!

Er du klar for en spennende og internasjonal erfaring, sammen med medstudenter? Torsdag og fredag denne uken har du sjansen til å bidra til å jobbe med utfordrende caser fra selskaper, sykehus og organisasjoner - helt koronafritt!

Bygg med store glassflater, blå himmel og grønn plen

Begrenset gjenåpning av biblioteket

Biblioteket Ullandhaug gjenåpner gradvis for studenter og ansatte ved UiS onsdag 27. mai. Du kan låne og levere bøker, samt benytte et begrenset antall leseplasser. Veiledning vil foregå digitalt.

Illustrasjon: retur av bøker til biblioteket

Retur av bøker til biblioteket

Det er igjen mulig å returnere bøker til biblioteket. Bøker kan leveres ved inngangen til biblioteket i tidsrommet man-fre 10-13.

Digital skranke på biblioteket

Biblioteket er nå tilgjengelig i digital skranke hele uken

Savner du biblioteket? Vi er nå tilgjengelig live på Zoom! Digitalt bibliotek er åpent mandag til fredag klokken 12-14.

Dame og mann sitter ved et bord

Vil du jobbe som mentor i Studieverkstedet?

Er du student ved UiS, og skal du fortsette studiene her til høsten? Behersker du den akademiske sjangeren, og liker du å hjelpe andre? Har du lyst på en spennende og lærerik jobb ved siden av studiene?

Tidsskrifthylla. Orange firkant med e-post adresse

Nå sender biblioteket artikler hjem i posten

Du kan igjen bestille artikler vi ikke har online tilgang til. De kan ikke hentes på biblioteket, men blir sendt hjem i posten.

Illustrasjonsfoto, forkjølet student.

Viktig informasjon om koronaviruset

UiS følger nøye med på situasjonen knyttet til koronaviruset. Her får du oversikt over hva som gjelder på universitetet.

Illustrasjon av en dame med headsett som står foran en pc

Biblioteket veileder over nett

Biblioteket er tilgjengelig for veiledning over nett. Send oss en e-post, stikk innom vår digitale skranke eller book en veiledning. Ta kontakt så svarer vi på dine spørsmål.

Illustrasjon av hjerne med forstørrelsesglass

Biblioteket abonnerer på Health Research Premium Collection fra ProQuest

Få tilgang til tidsskrifter innen alle medisinske fagområder.

Hånd holder telefon illustrasjon på åpen tilgang.

Åpen tilgang til e-ressurser

Flere utgivere og forlag åpner for gratis tilgang til sine e-ressurser i en begrenset periode! (Oppdateres fortløpende)

Gratis tilgang til JoVE videobibliotek

Gratis tilgang til JoVE Science Educational Video Library

I disse koronatider gir JoVE studenter og ansatte ved UiS gratis tilgang til deres vitenskaplige videobibliotek.

Bibliotekarene er tilgjengelig digitalt

Digitale læringsressurser fra biblioteket

Du finner gode ressurser på nett om EndNote, Zotero, NVivo, LaTex og Tableau. Biblioteket er også tilgjengelig til å hjelpe digitalt!

Grønt tre, foran bygning med glassvindu

Koronabiblioteket

Biblioteket Ullandhaug har redusert åpningstid for henting og retur av bøker. Et begrenset antall leseplasser er tilgjengelig. Vi veileder digitalt.

Arrangement ved Universitetsbiblioteket er avlyst inntil videre

Som et tiltak for å hindre smitte av korona-viruset har vi valgt å avlyse alle arrangementer ved Universitetsbiblioteket inntil videre.

Søk og finn faglitteratur om helse illustrasjon

Finn siste forskning om koronaviruset

Det står mye om koronaviruset i media. Medisinsk bibliotek viser deg en rekke nyttige ressurser slik at du selv kan finne siste forskning og faglitteratur om viruset.

Student Pål Ruben Hovind får diplomet sitt overrakt av faglærerne på senteret.

Første kull har fullført Minor i kjønnsstudier

I januar i år feiret Senter for kjønnsstudier studentene som har fullført studieprogrammet Minor in Gender Studies. Minoren (halvårsstudium) er et fordypningsstudium som består av tre emner som gir en introduksjon til teoretiske rammeverk og diskusjoner som er sentrale i kjønnsforskningsfeltet.

Logo Skrivenatt

Få med deg Skrivenatt på biblioteket!

Stressa på grunn av oppgaveskriving og eksamens? Bli med på Skrivenatt på Universitetsbiblioteket!

Yingshu Liu

Yingshu Liu er død

Det er med sorg vi melder at Yingshu Liu, student på bachelorprogrammet i regnskap og revisjon, er død. Det vil bli avholdt en minneseremoni for henne onsdag 5. februar klokken 13.00.

Framside av Arne Rettedals hus

UiS skal få ny strategisk plan

Universitetet i Stavanger er dette året i gang med å lage ein ny strategi som skal gjelde fram til 2030. UiS-leiinga vil at studentane skal engasjere seg i strategiprosessen og inviterer studentar og tilsette til allmøte tysdag 28. januar.

InGenious, presentation of results

Earn 10 study points while working on a case from a company in the region

Sign up for Strategies for Innovation Management and work on a real-life challenge from a company in the region