Bilde av kantine på UiS

Nå blir SiS kontantfritt

Kortere køer, bedre handleopplevelse og sikrere for de ansatte er stikkord når campus blir kontantfritt.

Marin bootcamp

Bli med på marin bootcamp!

På oppdrag fra Nærings- og fiskeridepartementet (NFD) jakter Sett Sjøbein etter masterstudenter ved alle universiteter og høyskoler i Norge som vil bli med til Vestlandet 12.-19. september for å lære om sjømatnæringa.

Øvingsskolen ved Fakultet for utøvende kunstfag tilbyr danseundervisning i fakultetets flotte dansesaler i Bjergstedparken.

Kom og dans med oss høsten 2018

Meld deg på øvingsskolen! Fakultet for utøvende kunstfag ved UiS tilbyr danseundervisning for barn, ungdom og voksne.

Info fra IT

Vedlikehold av utskriftssystem

Utskriftssystemet på UiS vil bli tatt ned for vedlikehold på mandag 18.06 kl. 15.00-16.00 og tirsdag 19.06 kl. 10.00-13.00.

Å handle i en alvorlig uønsket situasjon/nødsituasjon

De lange minuttene før nødetatene er her på UiS – må du være forberedt på å håndtere. Hvordan, finner du beskrevet i sjekkliste/tiltakskort for undervisnings- og møterom på UiS

Illustrasjon av paragraf

Justering av Forskrift om studier og eksamen ved UiS

Styret ved UiS vedtok 7. juni 2018 noen mindre justeringer av eksamensforskriften. Endringene er som følger:

Viktige frister 1. februar

NB! Semesterregistrering, studentbetaling, søke om tilrettelegging av eksamen, samt søke utveksling til utlandet for høstsemesteret har alle frist 1. februar.

Bilde av digital eksamen

10 tips til eksamen

Eksamen er krevende og krever forberedelse – ikke bare faglig, men også mentalt. Her har vi samlet våre noen tips om hvordan du best mulig kan gjennomføre eksamen.

Leder i SAIH, Beathe Øgård

SAIH vil engasjere flere i kampen for utdanning

Med kampanjen «Let me do it» etterspør SAIH mer engasjement blant norske studenter og akademikere i kampen for høyere utdanning internasjonalt.

Sentralbanksjef Øystein Olsen

Utsikter for norsk økonomi - gjesteforelesning ved Sentralbanksjef Øystein Olsen

I anledning besøk fra sentralbanksjef Øystein Olsen inviterer Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger (HHUiS) alle interesserte til Sentralbanksjefens gjesteforelesning på UiS torsdag 12. april.

Ledige stillinger og verv

Vil DU lede fadderfestivalen 2019, lede studentorganisasjonen StOr, eller representere studentene i Universitetsstyret? Er dette deg? Send inn en søknad innen 16. april.

Info fra IT

Problemer med Canvas
Canvas issues

Studenter og ansatte kan oppleve ustabilitet i Canvas
Students and employees are experiencing issues with Canvas

plakat nære relasjoner

Husk studentrabatt på Rogaland teater

For 150 kroner billetten får dere se en nyskrevet forestilling av Emilie Hetland.

Glade studenter

SHOT-undersøkelsen: Dine svar betyr mye

De to siste helseundersøkelsene for studenter har blant annet ført til bedre psykologtilbud, bedre helsesøstertilbud, mer hygge på studentboligene og mer støtte til studentorganisasjonene. Nå trenger vi at dere svarer på årets undersøkelse.

Studenter på lesesal

Lesesal i Kjell Arholms hus åpner igjen 12. februar

helt ærlig tegning

Hvordan står det til, student?

Stor undersøkelse vil vite hvordan du har det. Sånn helt ærlig...

Bilde av studenter på campus

Søknadsfrister 1. mars

Informasjon om søknadsfrister 1. mars

bilde fra studieverkstedet

Studieverkstedet har blitt grønt

Elgen Reidar tar imot deg i døra når du kommer inn i Studieverkstedets nye lokaler i underetasjen i Universitetsbiblioteket. Nå kan studentene gå barbeint i gresset, krype sammen i en hengestol eller la blikket flakke over bjørkestammer og fargerike småfugler mens de får veiledning i skriving av våre erfarne skrivementorer.

Iselin Nybø

Iselin Nybø ny minister for forskning og høyere utdanning

I ekstraordinært statsråd i dag ble Iselin Nybø (V) utnevnt til ny minister for forskning og høyere utdanning.

Mindre eksplosjon på lab

Brannvesenet rykket i dag ut til UiS etter en mindre eksplosjon på en undervisningslab.