Ungdomsskoleelev leser for førsteklassing

Høytlesing kan gi ungdomsskoleelever mestringsfølelse

Selv de som synes det er vanskelig å lese, følte mestring da de ble satt til å lese for førsteklassinger.

evolve arena logo

Gratis studentpass til Evolve Arena

Flere av samarbeidspartnerene til Evolve Arena ønsker å møte studenter! Enten til å delta på åpne sideevents eller ta del på hovedkonferansen.

Poster: Immersive Theatre

Immersive Theatre

The dancers of the UiS Faculty of Performing Arts present the result of their first adventure in immersive performance-making at Tou Scene.

Chris Potter

Chris Potter med Bjergsted jazzensemble

Gå ikke glipp av denne enestående muligheten til å oppleve en av verdens beste jazzmusikere, Chris Potter, sammen med universitetets eget Bjergsted Jazzensemble.

Denne gjengen drar i gang praksisemne for humaniorastudentar våren 2019. Frå venstre Ine Fintland, Jan Inge Reilstad, Brita Strand Rangnes, Birk Magnussen, Marita Aksnes og Espen Røsbak.

Humaniorastudentane får praksis

For første gang kan humaniorastudentar no gå ut i praksis medan dei studerer ved UiS.

listenes logo

Studentvalg 2018

Studentvalget 2018 er nå i gang! Du har mulighet til å avgi din stemme og være med på å bestemme hvem som skal representere deg i Studentparlamentet. Stem innen fredag kl. 12!

illustrasjonsbilde av matematiske formler

Vil du bli studentassistent til våren?

Det teknisk-naturvitenskapelige fakultetet søker studentassistenter i tre emner.

Del av konsertplakat for veldedighetskonserten Play Attention 4. januar 2019

Bidra til utdanning for barn på flukt

Play Attention er en storslått konsert med noen av landets mest anerkjente artister som spiller sammen med Stavanger Symfoniorkester. Alt overskudd går til Unicefs program «Makani».

Brannøvelse på campus Ullandhaug

I dag kl. 10.50 var det brann og rømningsøvelse for studenter og ansatte i alle bygningene på Ullandhaug. UiS takker for oppslutningen om dagens brann- og rømningsøvelse og beklager den ulempen øvelsen evt. har medført for den enkelte.

I år som tidligere år blir det underholdning fra bl.a. Fakultet for utøvende kunstfag

UiS fyller 14 år i dag

29. oktober er bursdagen til UiS og hvert år feires det med doktorpromosjon, taler, musikk og kake i Tjodhallen. Du er hjertelig velkommen!

Illustrasjon museumsnatt - bilde av hodeskalle

Museumsnatt 26. oktober

Fredag 26. oktober åpner vi dørene kl. 19 og fyller museet med kjekke aktiviteter for museumsgjester i alle aldre. Sammen med Stavanger museum inviterer vi til årets beste museumsopplevelse på Museumsnatt!

Logo: Studiebarmometeret

Studiebarometeret: Nasjonal studentundersøkelse om kvalitet i utdanningen

Studiebarometerundersøkelsen foregår i perioden 23. oktober til 13. november.

Kantina stenges i Kjell Arholms hus tirsdag 23. oktober

Kantine stengt for vanlig aktivitet

På tirsdag vil det ikke være mulig å benytte kantina i Kjell Arholms hus til å sitte ned og spise lunsjen sin der. Men du kan allikevel kjøpe mat i kantina.

The International Congress for School Effectiveness and Improvement (ICSEI).

Gratis konferanse? Frivillige studenter til ICSEI-konferansen 2019 søkes!

Still til Studentvalget

Still til Studentvalget!

Mener du noe kan bli bedre på UiS? Still til Studentparlamentet, da vel! Studentvalget foregår mellom 14.11- 23.11.2018.

Tar du utfordringen?

Bli med på marin student-bootcamp!

Studentane Leonie Schiffgen og Ásdís Jóna Marteinsdóttir presenterer saman med Arild Michelsen og Ann-Karin Tennås Holmen.

– Bru mellom utdanning og arbeidsliv

Dei første sosiologi- og statsvitskapstudentane har hatt praksis med gode erfaringar. Nå får nye studentar tilbodet.

StOr serverer suppe.

Suppe for et varmere samfunn

Mandag 15. og tirsdag 16. oktober inviterer UiS og StOr studenter og ansatte til å sitte sammen og spise suppe. Pengene for suppesalget går til TV-aksjonen og Kirkens Bymisjons arbeid for et varmere og mer inkluderende samfunn.

KÅKÅnomics festivalkontor på Sting nere!

Bullshit jobs og meningen med arbeid - KÅKÅnomics 2018

Norges og Nordens første, beste og morsomste økonomifestival for og med topp økonomer og alle som har et forhold til penger, 17 - 21 oktober 2018! Arrangementet er bl.a. i samarbeid med Handelshøgskolen ved UiS.

Forelesning med Paula Holcomb om #metoo

Velkommen til åpen forelesning om #metoo med den amerikanske dirigenten Paula Holcomb. Holcomb oppfordrer til åpenhet, og forteller om sine personlige erfaringer, og hvordan stillhet styrker gjerningsmennene.