Nysgjerrig på utveksling?

Les, se og hør hvordan tidligere utvekslingsstudenter har hatt det på utveksling!

Student på utveksling

Alle som har vært på utveksling blir bedt om å levere en rapport etter oppholdet sitt. Der beskriver de sine egne erfaringer fra blant annet forelesninger, hvordan de fikk seg bolig, studentlivet på campus og andre ting som vil være av stor nytte for deg som vurderer å reise på utveksling.

Erfaringsrapportene finner du i menyen til venstre her! De aller nyeste rapportene er merket med "NY".

Få de ferskeste erfaringene på Snapchat

Visste du forresten at Internasjonalt kontor er på Snapchat? Følg @uis-utveksling og få ukentlige rapporter fra studenter som er på utveksling neste semester - "live"!

Fortsatt ikke overbevist?

Se filmen vår på Youtube: Reis på utveksling med UiS, der tre av våre studenter gir deg sine beste grunner for å reise på utveksling!

Internasjonalt kontor hjelper deg

Dersom du har spørsmål knyttet til utveklsing og ditt studieprogram, les mer på "Hvor og når kan jeg reise" eller kontakt Internasjonalt kontor på e-post utveksling@uis.no Internasjonalt kontor holder til i tredje etasje i Kitty Kiellands hus og er alltid interessert i å svar på spørsmål knyttet til utveksling. Søknadsfrist for å reise på utveksling vårsemesteret 2018 er 1. september.

UiS logo