University College Sjælland - Danmark

University College Sjælland (UCSJ) tilbyr svært gode utvekslingsmuligheter for spesielt studenter på barnevern og sosialt arbeid.

• Copyright: Sjælland

University College Sjælland på nett

Informasjon om utdanningsinstitusjonen
University College Sjælland har flere campuser, og for UiS-studenter er det Roskilde som er aktuelt som studiested. UCSJ tilbyr praktisk rettet utdanning på bachelornivå, og har rundt 11.000 studenter.

UiS har avtale om studentutveksling med UCSJ innenfor sosialt arbeid og barnevern.

Dansk og engelsk.

Krav om språkkunnskaper
Studenter som ønsker å reise på utveksling til dette universitetet må ha minimum B2 (les: høyere mellomnivå) i engelsk i henhold til Europarådets nivåskala for språk. Studenter som ikke oppfyller kravet vil få tilbud om online språkkurs i forkant av oppholdet.

Krav om karakterer
Ingen karakterkrav.

Antall utvekslingsplasser totalt

Informasjon om skolepenger
Studenter som reiser på Erasmus-utveksling er fritatt for skolepenger ved vertsuniversitet.

Stipendmuligheter
Erasmus+-stipend i tillegg til støtte fra Lånekassen.

Semesterorganisering
Høstsemester: September-januar.
Vårsemester: Februar-juni

Valg av emner
Les mer om fagtilbudet på UCSJ sin nettside.

Studiepoeng i utlandet
30 ECTS = 30 studiepoeng

Bolig
UCJ tilbyr bolig på campus. Dersom man ønsker å leie bolig gjennom UCJ, må man kontakte Facility Services Department (kontakt Karina Thers Nielsen Andersen, ktn.att.ucsj.dk).

I e-posten opplyser man om navn og hvilket faglig opplegg man skal følge, samt ønsket innflyttingsdato.

Flere spørsmål om utveksling?
Kontakt Internasjonalt kontor:
utveksling@uis.no

Erfaringsrapporter – fra studenter som har vært på utveksling.