School of Nursing, Haydom Lutheran Hospital – Tanzania

Er du tilpasningsdyktig og takler en utfordrende arbeidshverdag på et sykehus som vil gi deg erfaringer for livet? Søk om praksisopphold på Haydom Lutheran Hospital!

På nett

Informasjon om Haydom Lutheran Hospital
Haydom Lutheran Hospital (HLH) ligger i Manyara regionen, 400 km fra Arusha. HLH tilbyr helsetjenester for mer enn 900,000  innbyggere  fordelt på syv distrikter. Sykehuset  har en sengekapasitet på 420 og har nærmere 700 ansatte.

Krav om språkkunnskaper
Det Helsevitenskapelige fakultetet krever at alle søkere må ha minimum -4- i engelsk (muntlig og skriftlig) på vitnemålet fra videregående. Studenter som ikke oppfyller kravet kan ta en IELTS eller TOEFL test.

Krav om karakterer
Alle emner, både teori og praksis, må være bestått før utreise

Vaksiner og andre råd
Tanzania – reiseinformasjon
Råd fra Folkehelseinstituttet

Sikkerhet på reisen
Registrering i UD sin portal

Antall praksisplasser
Varierer fra år til år

Stipendmuligheter
Ingen kjente muligheter utover støtten fra Lånekassen

Bolig
Studenter får tildelt bolig sammen når de får tilbud om praksisplass.

Visum
Norske borgere som ønsker å besøke Tanzania trenger visum. Man kan få visum i forkant ved å kontakte Embassy of the United Republic of Tanzania i Stockholm. Dersom en ordner visum ved ambassaden i Stockholm, begynner visumet å løpe fra den dagen det er utstedt.

Flere spørsmål om utveksling?
Kontakt Internasjonalt kontor:
utveksling@uis.no

Erfaringsrapporter – fra studenter som har vært på utveksling