en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Datateknikk - master

Utvekslingsemester
3. semester


Opplegg for utvekslingen
Tredje semester på masterprogrammet i datateknikk/Computer Science er tilrettelagt for utveksling. Dette semesteret har kun valg/spesialiseringsemner. I utlandet må du velge relevante emner som gir en fordypning innen ditt fagområde. Disse emnene må være godkjente før du reiser ut.  Det er også viktig at emnene du skal ta i utlandet ikke overlapper med emner du alt har tatt eller skal ta senere i studiet. Et tips er å tenke på din spesialisering og ditt interessefelt.


Faglig anbefalte læresteder


NORDEN


EUROPA

  • Newcastle University, Storbritannia  
    Studentene må benytte seg av Study abroad avtalen.
  • University of Twente, Nederland
  • RTWH Aachen University, Tyskland
    Instituttet har en Erasmus avtale med Aachen Universtiy, avtalen gjelder for to studenter. Studentene kan søke om Erasmus stipend. Lenke til emner finner du her. De fleste emnene blir tilbudt på engelsk.. For mer informasjon, ta kontakt med studiekonsulenten på instiuttet.


AUSTRALIA


USA


Andre aktuelle læresteder

Flere muligheter
Universitetet i Stavanger har en rekke andre avtaler med universiteter utenfor Europa som er aktuelle for alle studenter med forbehold om at de finner et relevant fagtilbud.

Studenter kan også benytte seg utveksling innen Nordtek-nettverket som består av 27 universitet som tilbyr ingerniørutdanninger på BA/MA nivå.