en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

DEMOLA - Innovasjon i samarbeid med arbeidslivet!

Ønsker du å jobbe med ekte case-oppgaver definert av arbeidslivet? Da kan Demola være noe for deg. Her får du jobbe med innovative case-oppgave i tverrfaglige team med tett oppfølging av arbeidslivet.

De første samarbeidspartnerne står nå klar med oppgaver de ønsker at studentene skal løse.

Søk om å få bli med på Demola 

English-speaker? Please apply for a Demola project here

Hva er Demola?

Demola er en global plattform for å styrke lokale talenter. Konseptet har en praktisk fremgangsmåte å koble sammen studenter, universiteter og casepartner.

Konseptet er utviklet i Finland og er i bruk ved ca. 20 universiteter i Europa og Afrika. Universitetet i Stavanger er det første universitetet i Norge til å satse på dette.

Demola i praksis

Du velger selv den problemstillingen som interesserer deg mest gjennom en søknad, og får deretter et semester på å jobbe med case-oppgaven. Vi stiller med et arbeidslokale, og Demola fasilitatorer ser til at teamene besitter komplementære ferdigheter og evne til å gjennomføre. Du og resten av teamet vil også ha tilgang til profesjonelle innovasjonsveiledere, et innovativt miljø ved Måltidets Hus.

Hvem kan søke?

Demola er åpent for alle studenter ved UiS. Vi er ute etter dedikerte studenter med en variert studiebakgrunn. Benytt muligheten til å bidra i det voksende innovasjonsmiljøet i Stavanger og sette lærdom ut i praksis. Med et bredt spekter av nasjonale og internasjonale casepartnere kan du ha en fordel ved å ha deltatt på Demola.

Nysgjerrig på å vite mer om Demola? Besøk stavanger.demola.net/about

Eller send e-post til: demola@uis.no

 

UiS logo