en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Folken – studentenes kulturhus i Stavanger

Konsert? Teater? Quiz? Øl, vin, kaffe? På Folken, studentenes kulturhus i Stavanger, venter kanskje ditt livs konsertopplevelse, en heidundrende fest i Grottene, et rolig parti sjakk over en pils eller bare en kopp kaffe i Kafé Akvariet.

Begeistret publikum på konsert på Folken, studentenes kulturhus i Stavanger

Folken er studenthuset i sentrum, der Ny Olavskleiv møter Løkkeveien. Der studenter møtes, uavhengig av utdanningsinstitusjon. I tillegg til å være studentenes møtested i sentrum er Folken også en viktig kulturarena for hele regionen, hvor rytmisk musikk i alle sjangere presenteres hele året. Som konsertscene er Folken etablert lokalt og nasjonalt.

Vi har åpent mandag til lørdag hele skoleåret, og det går aldri lang tid mellom konsertene. Det er tre lokaler på Folken: Kafé Akvariet, Grottene og Storsalen.

Bli med som frivillig
Folken er også et kjempefint sted å engasjere seg som student. Huset drives i stor grad av frivillige studenter tilknyttet de ulike “husgjengene”, som Servering, Lyd- og Lys og Musikkforeningen. Å bli frivillig på Folken er en kjempefin måte å lære litt ekstra ved siden av studiet, og samtidig treffe nye venner!

Hvis du vil bli med som frivillig, eller har flere spørsmål rundt det kan du sende oss en e-post til blimed@folken.no

Lei Grottene gratis til studentfester
Grottene og Storsalen er bare åpent under arrangementer.
Men som student kan du leie Grottene gratis - sjekk ut nettsidene til Folken for mer informasjon.
 

Logo til Folken - studentenes kulturhus i Stavanger