Ambassadører og kontaktliste 2017-2018

• /01. Store bilder for nye www.uis.no - min. 1400 piksler/Studenter/Ambassadører alle 2016-2017.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
    Studentambassadører 2016-2017.
  • Studentambassadører Jenny-kristine Mazarino tar master i miljøovervåking og naturforvaltning ved UiS.
    Studentambassadør Jenny-kristine Mazarino, jkhasle@hotmail.com, tar master i miljøovervåking og naturforvaltning ved UiS.
  • Studentambassadør Tuva Skei tar bachelor i journalistikk ved UiS.
    Studentambassadør Tuva Skei, tuvaskei@hotmail.com, studerer journalistikk ved UiS.
  • Studentambassadør Silje Reitan studerer sykepleie ved UiS.
    Studentambassadør Silje Reitan, reitan_10@hotmail.com, tar bachelor i sykepleie ved UiS.
  • Studentambassadør Cesilie Mørch Olsen studerer kjemi og miljø ved UiS.
    Studentambassadør Cesilie Mørch Olsen, cesiliemolsen@hotmail.com, studerer kjemi og miljø ved UiS.
  • Studentambassadør Edvin Rygh tar master i industriell økonomi ved UiS.
    Studentambassadør Edvin Rygh, Edvin.Rygh@outlook.com, studerer industriell økonomi ved UiS.
  • Studentambassadør Zorana Tesic tar bachelor i barnehagelærer-utdanningen ved UiS.
    Studentambassadør Zorana Tesic, zoranate@hotmail.com, tar bachelor i barnehagelærer-utdanningen ved UiS.
  • Studentambassadør Rebekka Lyngnes Ramsdal studerer økonomi og administrasjon ved UiS.
    Studentambassadør Rebekka Lyngnes Ramsdal, relyra@lyse.net, studerer økonomi og administrasjon ved UiS.
  • /02. Nye student.uis.no/Studentmiljø/Martin evensen_uis subsea.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
    Studentambassadør Martin Evensen, mart.evensen@gmail.com, studerer industriell økonomi ved UiS.

Rekruttering, Strategi- og kommunikasjonsavdelingen

Susanna King, markedskoordinator, tlf.  51 83 30 48, e-post susanna.king@uis.no
Asbjørn Jensen, markedsrådgiver, tlf.
51 83 10 61, e-post asbjorn.jensen@uis.no
Siri Pedersen, kommunikasjonsrådgiver, tlf. 51 83 30 59, e-post Siri.J.Pedersen@uis.no

Vår Facebook-gruppe: UiS-ambassadører 17/18

Følg UiS i sosiale medier:

fb in sntw