en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Latter bringer latter til Fadder!

Med en litt klein overskrift, så kan vi nå fortelle dere at «Latter» kommer til Fadder. Vi tror dette blir et kjempebra tilskudd til festivalen og at dette vil være noe alle kan se frem til!

Latter

Latter tar med seg fire komikere til Stavanger under fadderfestivalen og DETTE er et event du vil få med deg. Fire utrolig ulike, men flinke komikere er klare for å tilby en litt annerledes opptreden i teltet. De siste årene har det nemlig vært mye musikk, og nå vil vi da også få inn litt latter. Vi håper at årets program vil passe alle de ulike studentene ved Uis!

 

Sofie Frøysaa

Z

Oslos råeste dame vil overraske deg, med sin intelligente humor, og sitt skarpe blikk. Sofie har en særegen måte å kommunisere med publikum på, som gjør at publikum vekkes til live. Med selvironi og skarpe kommentarer skapte hun ekstremt god stemning da hun sto på scenen i Stavanger sist. Denne dama vil du ikke gå glipp av!

 

Jonis Josef 

9k=

Til tross for en relativt kort fartstid i bransjen har han gjort seg godt kjent på humorscenen. Jonis har vært på både Nytt på Nytt og Lindmo, og har merket seg som en av landet viktigste up and coming-komikere. I tillegg til å gjøre LatterLive, har Jonis fått sin egen tegneserie på NRK Underholdning.

 

Rasmus Wold

2Q==

Rasmus er en ung og festlig komiker med observasjoner uten sidestykke. Hans intelligente humor og timing er i seg selv verdt å få med seg!

 

Halvor Johansson 

2Q==

Halvor er allerede elsket av publikum, til tross for hans unge alder og relativt nye rolle i stand up-miljøet! Han har også rukket å bli et kjent TV-fjes etter å ha spilt seg selv i Unge Lovende på NRK. Halvor var en av komikerne som var med til Stavanger da Latter var her sist, og vi kan derfor opplyse om at Halvor leverer! 

UiS logo