Bli fadder!

Som fadder gjør du en kjempeviktig jobb for nye studenter, og nå er det klart for at du kan registrere deg som fadder for studiestart i august.

Registreringen er åpen, og vi håper selvfølgelig at så mange som mulig vil være med å gjøre Fadder 2017 til det beste året vi har hatt så langt.

Som fadder gjør du en kjempeviktig jobb for nye studenter, og du er med på å skape en uforglemmelig uke og gode relasjoner for alle påmeldte.

Alle som melder seg som fadder tidlig, får muligheten til å være med på årets «Fadder kick-off» på Tappetårnet, med beer pong-turnering inne i det ekstra teltet som blir satt opp. Arrangementet er fredag 21. april, så hold av datoen!
Det er et begrenset antall plasser, så det er lurt å registrere seg som fadder tidlig.
Mer informasjon om arrangementet kommer nærmere.

Er du usikker på hvorfor nettopp DU skal være fadder? Jo, da håper vi at de følgende punktene overbeviser deg!

1. Du har en unik mulighet til å gjøre fadderuken bra for nye studenter.
  2. Du blir kjent med masse nye mennesker, og kan få kontakt med studenter fra alle de ulike linjene.
  3. Du får blitt med på masse spennende eventer.
  4. Fadderuka skaper et samhold i linjene som varer hele året.
  5. Vi er helt avhengig av nettopp dere for at fadderuka skal bli en suksess.
  6. Det er GØY!

Ingen grunn til å nøle lenger - registrer deg som fadder til Fadder 2017 nå!

English registration form

UiS logo