Fadderlandsbyen campus Ullandhaug

FAQ FADDER 2017

Hvor er Fadderlandsbyen? Hvilke busser går til UiS? Hva er Folken? FAQ FADDER 2017 gir deg svarene på alt du lurer på om Fadderfestivalen.

Latter

Latter bringer latter til Fadder!

Med en litt klein overskrift, så kan vi nå fortelle dere at «Latter» kommer til Fadder. Vi tror dette blir et kjempebra tilskudd til festivalen og at dette vil være noe alle kan se frem til!

Unge Ferrari kommer til Stavanger!

Unge Ferrari er klar for festival!

​Bak navnet «Unge Ferrari» finner vi en Stig J. Haugen fra Hamar, som har vokst opp med artister som Britney Spears, Usher, Craig David og G-Unit. Han ønsker å kombinere futuristisk 808-beats med melodiøs R&B i grensen mellom pop og hip-pop.

Bergenseren kommer til Stavanger

Enda en bergenser til fadderfestivalen: Sonny Alven

Sonny Alven er booket til fadderfestivalen, og vi gleder oss til å høre hit etter hit bli spilt i teltet. For hvordan musikk vil man egentlig høre på festival når det er god stemning og man koser seg? Jo, musikk man allerede kjenner godt til!

Brødrene fra Bergen er klare for fadderfestival i Stavanger

KREAM bringer party-faktor til fadderfestivalen!

KREAM har rukket å bli et veldig populært navn den siste tiden, og vi er så heldige at vi har klart å booke de til nettopp vår festival!

Artisten Kajander kommer til fadderfestivalen 2017 på UiS

Sondre Justad sin ukjente lillebror til fadderfestivalen!

På mandagen under fadderfestivalen ved UiS kommer artisten Kajander. Han er kanskje ikke kjent for alle, men absolutt verdt å få med seg!

Logo til Fadder 2017 ved UiS

Bli fadder!

Som fadder gjør du en kjempeviktig jobb for nye studenter, og nå er det klart for at du kan registrere deg som fadder for studiestart i august.

Fadder leaders from 2016 in front of the Cathedral in Stavanger

Be a part of the family by being a Fadder-leader

We’re looking for Fadder-leaders from all the different fields of study at the university.

Fadder 2017

Meet the team!

The Fadder Festival is being arranged by students every year. Who are the people behind this years festival?