en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Fadderordningen ved UiS

Som ny student ved Universitetet i Stavanger blir du tatt godt i mot av studenter. Fadderfestivalen 2017 finner sted på campus og går over én uke ved studiestart, fra 14. - 19. august. Fadderordningen ved UiS er et studentdrevet tiltak.

  • Fadderfestival 2015. Yrende folkeliv på campus.
  • Fadderfestival 2015, konsertområdet på campus.
  • Sosionomfadder med fadderbarn på campus 2015.
  • Semesteråpning 2015

Formålet med fadderordningen er at nye studenter skal finne seg til rette både sosialt sett og på universitetet. Under fadderuken legges det vekt på relasjonsbygging, trivsel og samhold. I tillegg skal studentene gjøres kjent med både campus og Stavanger sentrum.

Sjekk ut programmet for årets fadderfestival

Meld deg på som fadderbarn nå!

Fadderuken skal gi alle nye studenter en lettere start på studenttilværelsen. Ved UiS kan fadderutvalget, i samarbeid med linjeforeningene, tilby blant annet konserter med anerkjente artister, leker/turneringer, arrangementer med ulike temaer og standup. Det legges vekt på arrangementer og aktiviteter for enhver smak, ikke minst også alkoholfrie arrangement.

Fadderutvalget 2017
Fadderutvalget består av et styre på tre medlemmer, hvor leder Silje Reitan har det overordnede ansvaret.

Les mer om resten av faddergjengen som jobber for at du skal få en god studiestart i august 2017

For Fadderutvalget er det viktig at nye studenter får etablere seg på en annen arena enn i klasserommet ved studiestart. Slik er det lettere å trå ut av komfortsonen og ta initiativ til å bli kjent med nye mennesker. Fadderfestivalen skal tilby et bredt tilbud, slik at så mange studenter som mulig deltar på samtlige arrangementer.

Silje Iren Reitan er faddersjef for Fadder 2017

Silje Iren Reitan er faddersjef for Fadder 2017