Viser årets eksamensfilmer

Både fiksjon, dokumentar og musikkvideo står på menyen når studentene på fjernsyns- og multimedieproduksjon viser sine eksamensfilmer.

Student styrer kamera i studiet fjernsyn- og multimedieproduksjon. Totalt vises 15 produksjoner laget av studentene på fjernsyn- og multimedieproduksjon. (Foto: Elisabeth Tønnessen)

Eksamensfilmene er laget bachelorstudentene ved Fjernsyns- og multimedieproduksjon.

Totalt 15 produksjoner skal vises. Fem filmer er fiksjon, sju dokumentarfilmer, én pilot for tv-serie, én musikkvideo og en musikkproduksjon med live opptreden.

AVIT-prisen deles ut til beste bacheloroppgave-produksjon blant studenter på fjernsyns- og multimedieproduksjon. Prisen består av et diplom og en gavesjekk på 5000 kroner.

Dato: fredag 13. mai 2016
Tid: kl 10-17