Vil du bli fadderbarn?

Husk å melde deg på til årets mest livlige uke på campus! Fadderfestivalen gir deg en pangstart på studieoppholdet ved UiS.

Studentmylder på campus Yrende liv på campus under fadderuka i fjor. Som fadderbarn loses du trygt gjennom uka av de erfarne studentene.

Foruten mange konserter og temafester byr Fadderfestivalen også på aktiviteter som tivolidag, tur til Preikestolen, slip n' slide-bane, brettspillaften, grillkveld, stand up og Mario Kart-race på campus. Dette vil du ikke gå glipp av!

Ønsker du å registrere deg som fadderbarn?

Velkomstfestival

Fadderprogrammet er en velkomstfestival som finner sted på campus og går over én uke ved studiestart, fra 15. - 20. august. Som ny student ved Universitetet i Stavanger blir du ønsket hjertelig velkommen av dem som kan UiS best, nemlig studentveteranene.

- Fadderfestivalen er et studentdrevet tiltak hvor målet er å gi alle nye studenter en lettere start på studenttilværelsen. Du treffer studenter utenom din faglige omgangskrets samtidig som du blir bedre kjent med nettopp studentkolleger. I tillegg sørger fadderprogrammet for at du blir kjent på både campus og i Stavanger sentrum, sier faddersjef Christian Pettersen.

I trygge hender

UiS-faddere betegnes som inkluderende, sosiale og ansvarsfulle: De leder sin gruppe med fadderbarn trygt gjennom uka.

- Vi har om lag 1200 påmeldte faddere. Dette er ny rekord. Vi er stolte av at så mange vil ønske de nye studentene velkommen, sier faddersjefen.

Over 4000 nye studenter er ventet til universitetet. Så langt har omtrent 1500 fadderbarn meldt seg på. Det er god plass til flere, så meld deg på!

Tekst: Benedicte Pentz