Velkommen til offisiell semesteråpning 2017

Den offisielle semesteråpningen ved Universitetet i Stavanger er en flott start på studentlivet og et nytt akademisk år. Velkomstseremonien setter i år også startskuddet for Fadderfestivalen.

• /01. Store bilder for nye www.uis.no - min. 1400 piksler/Nyhetsbilder/bent høie.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
    Årets hovedtaler er fra Randaberg: helse- og omsorgsminister Bent Høie.
  • /01. Store bilder for nye www.uis.no - min. 1400 piksler/Nyhetsbilder/sumix.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
    Stavangerbaserte Sumix sprer poptoner og god stemning under semesteråpningen.
  • /01. Store bilder for nye www.uis.no - min. 1400 piksler/Nyhetsbilder/stor 2017.JPG (rw_largeArt_768).jpg
    StOr-leder Jørgen Sjøberg ønsker nye studenter velkommen til UiS. Her med nestsleder for utdanning Sara Sunniva Jalali og nestleder for læringsmiljø Emma Øren.
  • /01. Store bilder for nye www.uis.no - min. 1400 piksler/Nyhetsbilder/Hanna-Skjetne-Berg.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
    Ordfører Christine Sagen Helgø og rektor Marit Boyesen er glade i studentene i Stavanger, og ønsker tradisjon tro årets nye kull velkommen til UiS og byen. Her overrasker de sykepleierstudent Hanna Skjetne Berg ved Stavanger lufthavn i 2016.
  • /18835355_10155351956817378_1734359511_n.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
    Karsten Blomvik er, foruten en ivrig dataingeniørstudent ved UiS, også en knakande morsom kar. Gled dere til å trimme lattermusklene med Blomviks stand up!
  • /fadderfestival 2017 silje reitan.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
    Faddersjef Silje Reitan avslutter det hele ved å sette i gang Fadderfestivalen. Her er Reitan på marken som snart bli Fadderlandsbyen.

Den offisielle semesteråpning finner sted mandag 14. august kl. 12.00 - 13.30 i Fadderteltet ved Hagbard Line hus og Kjell Arholms hus. UiS har vokst i størrelse og for at alle universitetets 4000 nye studenter skal få en varm velkomst, er arrangementet flyttet til Fadderlandsbyen, hvor det er plass til alle som ønsker å komme.

Årets hovedtaler er helse- og omsorgsminister Bent Høie. Ordfører Christine Sagen Helgø er også glad i studentene i Stavanger, og ønsker tradisjon tro årets nye kull velkommen til byen. Rektor Marit Boyesen og StOr-leder Jørgen Sjøberg ønsker velkommen til UiS. Faddersjef Silje Reitan avslutter det hele ved å sette i gang Fadderfestivalen.

Elektro, stand up, klassisk og trommelom

Det blir også musikk og humor på programmet. Det stavangerbaserte popbandet Sumix består av Sondre Bjelland, Arild Aas og Jørgen Nybøe. De har blant annet brukt sommeren på spillejobber på Ibiza, nå vender de snuten nordover og til campus Ullandhaug for å spre varme toner.

Fabelaktige Tian Quing, tenor, og Goedele Taveirne, klaver, fra Fakultet for utøvende kunstfag, UiS, vil stå for dagens vakreste musikkopplevelse.

For å ikke glemme Rogaland Trommelom! Trommegruppa vekker oss opp av feriedvalen med rytmer, fest og jam.

• Velkommen til UiS ved rektor Marit Boyesen
  • Velkommen til Stavanger ved ordfører Christine Sagen Helgø
  • Hovedtale ved helse- og omsorgsminister Bent Høie
  • Studentenes tale ved leder Jørgen Sjøberg, Studentorganisasjonen (StOr) ved UiS
  • Utdeling av Stavanger Forums formidlingspris ved direktør Jan Hauge.
  • Åpning av Fadderfestivalen ved fadderleder Silje Reitan.
  • Musikalt innslag ved Sumix, Rogaland Trommelom og Tian Quing og Goedele Taveirne fra Fakultet for utøvende kunstfag.
  • Stand up ved Karsten Blomvik.

Semesteråpningen strømmes direkte - følg lenka

UiS logo