StOr-leder trekker seg

StOr-leder Jørgen Sjøberg trekker seg fra vervet av helsemessige årsaker med virkning fra 10. mars 2018. Nestleder for utdanning, Sara Jalali, overtar ledervervet frem til 30. juni 2018.

Jørgen Sjøberg StOr-leder Jørgen Sjøberg trekker seg av helsemessige årsaker.

– Bakgrunnen for at jeg ønsker å fratre vervet er helsemessige årsaker, noe som også er grunnen for kort oppsigelsestid. Jeg ønsker å fratre mitt verv da jeg opplever at min helsemessige tilstand er til hinder for organisasjonens utvikling og min forutsetning for å gjøre en tilstrekkelig jobb. Både for StOrs- og for mitt eget beste vil det å fratre min stilling være det mest hensiktsmessige, sier Sjøberg i en pressemelding fra StOr.

Sara Jalali sier i pressemeldingen at dette er en ekstraordinær situasjon for organisasjonen.

– Likevel må vi gjøre det beste ut av situasjonen vi er i, og jeg trer inn i ledervervet med intensjon om å gjøre mitt beste for å være en tydelig lederfigur for Studentparlamentet og organisasjonen i tiden fremover, sier hun.

Styret ved Universitetet i Stavanger ble informert om fratredelsen på styremøtet 8. mars.