StOr-leder og prorektor åpner idrettsanlegg med straffesparkkonkurranse

Fredag 19. august klokken 1200 sparker StOr-leder Magne Bartlett i gang universitetets nye friidretts- og ballspillanlegg i en straffesparkkonkurranse med prorektor Dag Husebø.

Friidretts- og ballspillanlegg Det nye friidretts- og ballspillanlegget ligger mellom Hagbard Lines hus og Kjell Arholms hus.

Mye prestisje står på spill i denne konkurransen ettersom prorektor også er fotballtrener.

Løpsduell

Deretter blir det en spennende duell på løpebanen mellom dosent i idrettsfag og tidligere landslagstrener i friidrett, Leif Inge Tjelta, og direktør ved Det humanistiske fakultet, Ingunn Folgerø, som også rapporteres å være i god form.

Idrettstudenter

Anlegget består av løpebane, fotballbane og volleyballbane og skal primært brukes av idrettsstudentene.

Annen bruk av anlegget avtales med Det humanistiske fakultet.

Møt opp og få med deg de spennende duellene!

Tekst og foto: Elin Nyberg