Søker studentassistent til arbeid med didaktisk verksted

Har du lyst å lære mer og prøve deg som veileder for andre studenter og ansatte innen bruk av teknologi i læringssituasjoner? Er du nysgjerrig på multimedial teknologibruk i barnehage og skole?

Arbeidsplassen til studentassistentene vil være didaktisk digitalt verksted (DDV). Det nyetablerte verkstedet er et multimedierom hvor det alltid skal være tilgang til den nyeste teknologien, og hvor det skal være mulighet til å lære, utforske og utfordre undervisning ved bruk av digitale verktøy og teknologi.

Søker en ny assistent

Rommet er en annerledes læringsarena med soner for utforskning og eksperimentering og for deling i plenum.  DDV inneholder både makerspace og utstyr som spillmaskiner, 3D printer, VR-briller, muligheter for å koble skjermframvisning til enkelte maskiner eller nettbrett, osv.

Studentassistenter som ansettes, må også være villige til å ta ansvar for dette nye læringsrommet, sørge for at det er i orden for brukere av det, og samarbeide godt med prosjektleder og andre som er involvert i bruken og utviklingen av rommet.

Får teste ut ny teknologi

Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora søker en ny studentassistent som sammen med prosjektleder Paolo Haaland Scarbocci, it-lærling og øvrige to studentassistenter kan ivareta drift og utvikling av DDV. Prosjektleder er studentassistentenes faglige leder. Stillingsprosent for studentassistent er 20%.

Arbeidsoppgaver:

• Holde workshops for ansatte og studenter
  • Gi teknisk veiledning i bruk av utstyr til ansatte og studenter
  • Utforske og teste ut bruk av dataspill, VR-spill, makerspace, 3D-printing og interaktive tavler/smarttavler
  • Bidra til, og delta i felles arrangementer og kurs i regi av DDV
  • Vedlikehold av teknisk utstyr
  • Innkjøp av utstyr
  • Utvikle og lage opplæringsfilmer som legges ut på sosiale medier
  • Bidra til drift av sosiale medieplattformer i regi av DDV
  • Bidra i videreutviklingen av DDV.

God til å samarbeide

Studentassistentene vil inngå i team. Det er derfor viktig at du kan samarbeide godt, at du er lydhør og konstruktiv, og at du også er villig til å ta i et tak når det trengs. Personlig egnethet og evne til å kommunisere godt med studenter og ansatte vil bli vektlagt.

Vi ønsker at studentene våre skal ha en framtredende rolle i utviklingen av DDV. Er du den studenten som er nysgjerrig på ny digital teknologi og som Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora leter etter?

Studentassistenter avlønnes etter gjeldende satser:

• Studentassistenter uten fullført tre års høyere utdanning gis lønnstrinn 24.
  • Studentassistenter som har fullført tre års høyere utdanning gis lønnstrinn 33.

Kortfattet søknad sendes fakultetsdirektør Karoline Høibo per e-post: brita.s.rangnes@uis.no innen mandag 18.12.17. Si kort noe om deg selv og dine interesser.

Bildet viser en student som bruker DDV.

En student bruker DDV til å lage animasjonsfilm. Foto: Elaine Munthe