Premiedryss

Vel blåst, studenter! UiS-studentene gjorde en formidabel innsats for Studiebarometeret 2017!

UiS oppnådde en deltakelse på 54,4 %. Det ble et spennende oppløp med sterk konkurranse fra UiA i innspurten. Vi måtte dessverre se oss slått av «søster-universitetet» i sør. Men vi er likevel godt fornøyd og takker alle for innsatsen!

Det er mange som har bidratt og en spesiell takk går til studieprogramansvarlige som har gjort en flott jobb med å legge til rette for undervisningsbesøk. Faglærerne har vært positive og imøtekommende når våre flotte studentambassadører og representanter fra StOr har oppsøkt undervisningene for å gi informasjon. Tusen takk for det positive engasjementet for Studiebarometeret 2017!

Pengepremier fra NOKUT

NOKUT har trukket vinnere av pengepremier. Ved UiS har én student ved MA Informasjonsteknologi, datateknikk fått kr 1000,- og én ved BA barnehagelærer har fått kr 5000,-

Gratulerer!

Studiebarometerfesten

Studiebarometerfesten arrangeres på Folken 17. januar 2018. Til denne festen inviteres studieprogrammer som oppnådde 100% deltakelse og det studieprogrammet med flest antall svarende.

Følgende studieprogrammer er invitert:

• Bachelor dans
  • Bachelor Fjernsyn og Multimedieproduksjon
  • Master Petroleumsgeologi
  • Master Environmental Monitoring and Nature Management in the Northern Oil and Gas production Region
  • Bachelor Sykepleie

Studentene på disse studieprogrammene vil motta e-post med lenke til påmelding.

Premiedryss